joi, 29 iulie 2010

Romtelecom...

Sponsori:

Dupa ce am blagoslovit CFR-ul (pana am ajuns sa cunosc pe cineva care lucreaza acolo) acum a venit randul Romtelecomului. Dupa ce ca aveam un net ca vai de capul lui in concediul asta, dial-up, cum ar veni, momentan nu-l mai am nici pe ala. O doamna robot, cu dictie si voce proaste, imi spune ca unde vreau eu sa ajung cand formez numarul Clicknet este un pic... ocupat.

Telefonul merge in continuare deci problema e strict de la net. Sun la ei de doua zile. Le dau aceleasi date incat efectiv ma mir ca nu le-au invatat pe de rost. CNP-uri, numere mobile de telefon si tot tacamul. Azi am cedat nervos si l-am rugat pe dl. Popescu (ce nume predestinat) sa facem cumva sa nu ne mai pierdem timpul unul altuia.

Am ridicat tonul a enervare insa spre lauda lui n-a cedat. O cucoana inaintea lui imi spusese ca dureaza vreo doua ore pana primesc sesizarea mea si dupa aia va merge netul ca uns. Evident ca n-a mers. Am mai sunat de atunci de cateva ori pana am tocit tastele telefonului si m-am plictisit. Ca sa aflul ca cele doua ore sunt termenul minim. Cel maxim de doua zile, lol.

Mi se pare cam suspecta intreruperea si-i banuiesc ca-mi fac probleme pe dial-up in ideea ca poate imi up-gradez netul. Ceea ce nu stiu ei e ca pana se rezolva eu nu voi mai avea nevoie de netul lor de rahat. Ideea e ca deocamdata, pana nu voi ciripi din nou in acest sens, nu mai am net de nicio culoare. Momentan sunt la un net cafe de unde salut toata lumea :)

PS: articolele vor aparea in continuare. Inclusiv maine pozutzele de vineri si tot asa :D:D

Later edit: intre timp problema cu netul s-a rezolvat intr-un mod aproape miraculos, dupa cum poti vedea aici.


.
Twitter
Facebook

4 Pareri. Comenteaza:

Anonim spunea...

Mey, eu pana alataieri am fost pe Romtelcom si n-am putut plange, insa mi s-a casunat sa trec pe UPC cu pachet intreg si ce crezi? nu-mi merge tel de ieri :(( deci, o zi, atata am avut!!!!!!!!!!! imi vine sa urlu, si pe deasupra nici nu pot vorbi cu ei ca robotul ma trimite sa bag ceva nr de pe facura pentru conexiune....care factura frate???? ca am 2 zile de cand la ei....
asta-i tara asta....!

Unknown spunea...

apreciez devotamentul :D
articolele tale chiar s'au infiltrat usor,usor in tabietul meu. congrats for that! te pricepi sa captezi atentia

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ april - brrrr. nasol cand se intampla. upc... si eu am o parte din serviciile lor (tv si tel fix la pachet) dar la netul meu vechi de acasa (si de cartier) nu am renuntat. vreau sa analizez un pic ofertele astora wireless cu stick (ale telefoniilor mobile) sa vedem care sunt raporturile calitate/pretz. nu de alta dar il poti lua peste tot cu tine... cred ca mai trebuie asteptat un pic sa-si faca si mai efectul concurenta dar o sa arunc totusi un ochi. te tin la curent.

@ ginge - hm faptul ca remarci treburile astea arata ca esti cel putin receptiva. ma bucur mult sa castig un astfel de cititor. avem si articolele mai grele... dar alea dupa ce revin din concediu. te mai astept :)

Unknown spunea...

multumesc pt compliment
PS. I'll be watching u >:)

Trimiteți un comentariu