luni, 7 iunie 2010

Se poate ceva mai abject???

Sponsori:

Dupa ce ne-a aratat "pasarici" de sportive, Realitatea.net loveste din nou. De data asta cu ceva si mai abject decat atat... este vorba de... dar mai bine vezi poza de jos, ca degetele mele refuza sa scrie asa ceva... Cu tot respectul pentru ce poate sa faca uneori realitatea.net insa eu unul nu voi practica niciodata tipul asta de jurnalism... nici macar de blogging... Am facut si eu destule, la viata mea, dar parca nu chiar asa... Ii poate cineva opri, va rog? Ca e pacat de ei... Cum ma "memorabile"??

Imi pare rau, n-o sa pun link catre articol. Iti arat insa cateva din comentariile care insotzesc, la ora asta, articolul:

ken
- deci nu pot sa cred! ce stomac poate sa aiba al de-a scris articolul cu pricina...mah tie chiar nu ti se face scarba niciodata?!

tudor -
Ati ajuns mai rau decat Cancan,Click si Libertatea la un loc.Nu-mi puteam imagina un asa articol nici pe un site de retardati mintal.Urmatorul pas....filme xxx.

optimescu -
Mama mia, cat de interesant articol.... se vede ca suntem in extrasezon. Si tousi, daca ceva mai interesant nu exista,...chiar nu puteti sa dispareti o vreme din peisaj?

PS: de ce scriu despre asa ceva? Pentru ca Realitatea.net se vrea cel mai tare site de stiri din tzarisoara, daca nu din sud-estul Europei...

HOME
Vezi si:
- Site-urile de stiri sunt scrise cu piciorusele
- Care ai degradat, ma, presa?
.
Twitter
Facebook

2 Pareri. Comenteaza:

Raluk spunea...

imi vine sa vomit...ce tampiti...

geta spunea...

astia chiar spun ca fac jurnalism?cred ca si un copil de 12 ani ar fi scris ceva mai interesant...pe cine intereseaza articolul asta afara de cei care l-au scris?

Trimiteți un comentariu