vineri, 11 iunie 2010

S-a gasit vinovatul pentru criza economica

Sponsori:

Are un an si doua luni si a fost bagat deja la inchisoare, nesimtitul dracului... Din cauza lui suferim cu totii, din cauza lui ne taie astia pensiile si salariile. Da, el este vinovat de criza economica din Romania!!! Ce-a facut? Pai cum ce-a facut?

L-au pus parintii sa traga un loz in plic si a fost castigator... A castigat 50 de lei si nu i-a declarat la Finante. Cu banii aia, parintii lui au cumparat 3 gaini, care au facut 15 oua si pe care le-au vandut in piata. Unul din oua, s-a descoperit ulterior, a fost cumparat de mama lui Emil Boc. L-a inrosit la Pasti iar tatal premierului i l-a spart in cap fiului.

Fiul a luat-o razna de atunci si a luat cele mai proaste decizii economice pentru tara... De-aia suntem noi in criza, sa fie clar, din cauza oului pe care l-a luat in cap premierul... deci din cauza unui copil de un an si doua luni. Pe bune, merita asta micu' sa stea in inchisoare... pe viata chiar...

Asta pana aici a fost partea de pamflet. Urmeaza acum partea serioasa si reala. Se pare ca Fiscul din Romania a gasit vinovatii de evaziunea fiscala din tara noastra. Este vorba de 11 copii din Focsani cu varste intre 11 si 17 ani care au castigat 30 de lei de caciula pentru ca au jucat intr-o piesa de teatru.

Doar ca nu au declarat banii la Finante iar Fiscul, vigilent cum il stim, i-a prins si a inceput sa-i urmareasca si sa-i amendeze. Este o poveste cat se poate de reala, asta din urma, detaliile daca vrei, le gasesti aici.

Io as intreba Fiscul in felul urmator: bre Fiscule care esti tu Fisc, da' cu marii evazionisti cum ramane, bre?? Cu miliardele de euro care va scapa printre degete din neplata TVA-ului, din nefacturarea produselor, din contrabanda cu tutun si alcool, din munca la negru??? Fiscule, cum iti mai manjesti tu mainile cu sange de copii fara aparare, in timp ce rechinii sunt bine mersi... Fisculeeeee!!!

Vezi si:
- Un nou film pe marile ecrane
- Guvernul, mai tare ca AC/DC
.
Twitter
Facebook

2 Pareri. Comenteaza:

VictorCh spunea...

CURAT criminalitate economica!

. spunea...

dincolo de gluma,efectiv te apuca furia cand auzi de asa ceva....oricat de patriot ai fi,oricat ti-ai iubi amarata asta de tara,incepe sa fie din ce in ce mai greu sa nu ajungi sa iti fie sila ca esti roman,din pacate!

Trimiteți un comentariu