luni, 7 iunie 2010

Inca o faza memorabila. Pulp Fiction - scena dansului - video

Sponsori:

Hai ca m-am starnit. Dupa ce am avut un concurs cu teme din Pulp Fiction si un post cu dans din Scent of a Woman ce poate urma? Un singur lucru. Scena dansului din Pulp Fiction. Cred ca este una dintre cele mai memorabile faze care m-au marcat din toate filmele. Vincent Vega (John Travolta) nu mai tin minte cum ajunge sa iasa in oras cu Mia Wallace, nevasta sefului sau, un mare ganster. Si daca tot sunt intr-un restaurant, femeia, ca orice femeie are pofte...:) Aici are chef de dans iar cei doi se baga intr-un concurs de rock'n roll... Ce iese, vezi sau revezi jos.



Sa servesc informatia pana la capat, nu? Pai piesa pe care danseaza, ca poate vrei s-o asculti sau asa... se cheama You Never Can Tell si e cantata de Chuck Berry. O gasesti pe toata aici.

A, si apropos. Travolta este unul din actorii mei preferati :D Cand eram un pic mai micutz imi doream sa ajung ca el... Habar n-am daca am reusit... De apropiat, m-am apropiat un pic de el, cu siguranta :)


Vezi si:
- Cea mai tare scena de actiune din toate timpurile - video
- Un film de ras
.
Twitter
Facebook

2 Pareri. Comenteaza:

. spunea...

imi amintesc cand am vazut prima data filmul ca ma uitam fascinata la fetele lor....iar Travolta faca un rol exceptional aici!!!!!

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ doaroDIANA - eu prima oara nu l-am inteles... scene fara legatura intre ele... au trecut cativa ani pana a devenit unul din filmele mele preferate...

Trimiteți un comentariu