duminică, 6 iunie 2010

Fotoghicitoare - da, sunt Jules si Vincent din Pulp Fiction

Sponsori:

Chinul s-a terminat, dragii mosului. A venit si momentul (mult) asteptat de unii, intuit de altii, al dezvaluirii celor doua personaje lego. Nu incape, din pacate nicio indoiala ca cei doi sunt Vincent Vega (adica John Travolta) respectiv Jules Winnfield (adica Samuel L. Jackson)...

Se pare ca treaba a fost un pic mai complicata decat ne-am fi asteptat. In sensul in care, din pacate pentru unii, cei doi le-au semanat mai mult cu Will Smith si Tommy Lee Jones, adica Men in Black. Am primit pe mail si un raspuns neasteptat, la care chiar nu m-as fi gandit, cum ca cei doi ar fi Mel Gibson si Danny Glover din seria Arma Letala...

Ei, asta e, cei doi chiar sunt cine am spus ca sunt. Ca sa nu existe niciun dubiu, daca faci click aici, gasesti rezultatele Google Images dupa cautarea "jules+pulp+fiction+lego" :)

Deci? Pe cine laudam?? Pai pe AmPileLaCimitir care a fost primul ce a mers contra valului si a dat raspunsul corect. Dragul meu, esti cel mai tare din tara pentru acest raspuns. Asa cum raspundeam unui comentariu, nu ai doar pile la cimitir, ci si la Hollywood :)

Pe cine mai avem demni de tot respectul? Pai pe Lucian, care nu putea s-o greseasca pe asta, pe April, care este la fel de castigatoare :) si un ilustru anonim :) O mentiune speciala merge catre Lullaby care a zis ca cei doi sunt...

Felicitari tuturor castigatorilor, sunteti cei mai tari si mai informati!!! Respectele mele!!! Multumim insa TUTUROR care au participat. Or sa mai fie sanse... chiar daca nu ati nimerit-o, sper macar ca v-ati distrat... Iar ocazii aici vor mai fi ;)


Vezi si:
- Concurs: ghiceste ce vedeta a facut poze super-sexi
- Castigatorii premiilor Anti-Plicti
.
Twitter
Facebook

5 Pareri. Comenteaza:

AmPileLaCimitir spunea...

He!:))

Anonim spunea...

Multumesc Cippy, dar nu-l merit.....

Felicitari pilosule ;)

AmPileLaCimitir spunea...

ms ms :D

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ AmPileLaCimitir - bv :)

@ april - de ce sa nu-l meriti?? nu a fost contra-cronometru... n-aveai de unde sa stii care e raspunsul corect... putea sa greseasca el... oricum data viitoare bagam moderare la comentarii :)

VictorCh spunea...

Atentie cu moderarea aia CUM o bagi! CA o bagi e lucru bun, ca sa nu mai fie fiecare influentat de parerile predecesorilor, dar in principiu ar trebui sa ramana (temporar) "ascuns" doar CEEA CE se raspunde, nu si CINE (si CATI) au raspuns.

Trimiteți un comentariu