miercuri, 9 iunie 2010

Domu' primar Oprescu, unde-ati fost, bre, timp de doi ani??

Sponsori:

Stire astazi: Primaria Capitalei va ataca in instanta hotararile prin care au fost infiintate societatile care ridica masini in sectoarele 1, 2, 3, 4, 5 si... da, si 6... Cu alte cuvinte Sorin Oprescu s-a enervat ca in orasul pe care-l pastoreste (discret, aproape invizibil) se ridica masini de pe strada... Mai ceva decat ridica Securitatea oameni... Excelenta decizie, nemaipomenita... "primarul e cu noi/primarul e cu noi".

Avem o singura problema. Miiiiica, mica de tot. In Bucuresti se ridica masini intr-o veselie de doi ani. Da, exact DE DOI ANI. Timp in care cred ca s-au ridicat mii si mii de masini. Care pentru fiecare trebuie sa platesti cel putin 5 milioane de lei s-o recuperezi...

Deci domnu' Oprescu... cu tot respectul... unde-ati fost, bre, in ultimii doi ani??? Timp in care toata lumea urla pe unde putea ca sa nu le mai ridice masinile pana nu le fac parcari. Numai eu (blog preponderent de divertisment) am scris vreo 3-4 articole pe tema asta... Pai dupa ce s-au umplut astia de banii fraierilor, saracii, acum interveniti si dumneavoastra???

Eu cred ca au facut astia prostia sa va ridice masina dumneavoastra sau la vreo ruda... deci trebuia sa interveniti... Mda, inteleg...

Din moment ce interveniti in schema si amenintati cu procese inseamna ca e cam ilegal ce se intampla, nu? Pai daca a fost ilegal timp de doi ani iar dumneavoastra ati permis asa ceva... hm... cam naspa... O demisie, ceva?? Nu? Nu, ok... Poate in alt film :)

Later edit: domnu' primar daca tot v-ati dezmortit cu masinile astea, ce mai faceti pe strada Lipscani, una din cele mai vechi din Bucuresti?? E in santier tot de vreo doi ani si aia... Mai aveti nevoie de un mandat s-o terminati??? Noi vi-l dam ca sunteti simpatic de cand ati batut recordul cu Mos Craciunii :)

Vezi si:
- Cum sa nu-ti mai ridice ADP-ul masina
- Ai dracu', si in Egipt ridica masinile
.
Twitter
Facebook

3 Pareri. Comenteaza:

Kosmin spunea...

Eu l-am votat pe Oprescu doar ca sa nu-i vad fatza lui Blaga.Si ce am vazut in 2009,a facut blat cu Basescu!!!

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

deci tot pe-acolo a fost... eu n-am nimic cu omul. e simpatic... da' cam atat :)

VictorCh spunea...

Pai daca n-are si consiliul... (Ca Baselu' parca DE ASTA se plangea cand era "doar" primar...)

Trimiteți un comentariu