marți, 8 iunie 2010

Cam ce trebuie sa ai in cap cand scumpesti ziarele?

Sponsori:

E criza, da? Economica, morala, sociala si un pic politica... Cand e criza, mai ales economica, oamenii n-au bani. Sau ii cheltuiesc mai cu retinere, da? A, am uitat de criza mediatica. Mass-media a fost atinsa si ea serios de criza economica... Nu mai vorbim de presa scrisa care are problemele ei, dinainte de criza... Si ce fac ziarele romanesti cand e criza??? N-o sa ghicesti nici intr-o mie de ani... Crezi ca-si regandesc politica editoriala? Strategiile de marketing? Politica de achizitii?? De personal??? Neeeeh. Ziarele se scumpesc. Da, ai citit bine, ziarele de scumpesc. Nu le cumpara nici dracu' da' ele se scumpesc :)

Sincer eu am mai vazut si prin supermarketuri scumpiri pe ici pe colo... Frate, astia pur si simplu nu gandesc... Caci ce si-au zis? Tot nu ne cumpara aproape nimeni... Macar sa scoatem niste bani in plus de la fraierii care inca ii mai dau pe noi... cat i-or mai da...

Stii, injuram guvernul ca nu a fost in stare sa vina cu o decizie mai buna decat taierea pensiilor si a salariilor... Pai nu vezi ca si altii recurg la masuri primare, barbare?? La cele mai simple si fara batai de cap decizii??? Da' de fapt ce credeam? Si Guvernul si presedintele tot dintre noi provin... Ce crezi ca suntem vreunii mai buni ca ceilalti?

sursa primara: Pagina de Media.
Vezi si:
- "Ghiolban" is what "ghiolban" does
- Presa si masina de produs "rahat" (la propriu)
.
Twitter
Facebook

0 Pareri. Comenteaza:

Trimiteți un comentariu