sâmbătă, 19 iunie 2010

Back on track...

Sponsori:

Back on track dar cu o noua camera foto. Da, vacanta asta mi-a adus o noua camera foto. Am ajuns intr-un magazin de profil si nu am rezistat. Asa ca sunt mandrul posesor al unui Nikon mic si sexi. Era mai mare rusinea sa merg prin fel de fel de locuri si sa tot apar cu poze facute cu telefonul. Am zis "pana cand?" Pana acum :) Deci am revenit la munca (nu la huzurit prin concedii) insa pana una alta sa postam niste fotografii cu noua camera. Sa-mi spui daca-ti plac si care dintre ele-ti plac... Toate sunt facute prin judetul Brasov. CFR-ul o sa-l injur intr-un post viitor, caci iarasi am avut intarzieri peste intarzieri :)













Un blogger si un caine :)


Vezi si:
- Revelatia optimista din concediu
- Guess who's back??
.
Twitter
Facebook

9 Pareri. Comenteaza:

victoria spunea...

Ce pofta de mere verzi mi-ai facut!!! Si n-am de unde sa fac rost :-( Si mi-e dor si de Brasov :-(
P.S. da' cutzu' cu ce v-a gresit de a ajuns in parau? :D

Anonim spunea...

Felicitari pentru aparat! Pentru inceput merge...a treia e cea mai reusita. Incearca seara sau dimineata, lumina e mai buna.

Anonim spunea...

sunt excelente pozele,totul depinde de lumina, inspiratie.moment si ...obiectiv

Cipri spunea...

Feliciări pentru achiziție!
Super fotografiile. Cred că a treia e cea mai faină.

Lumină bună și cât mai multe cadre :P

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ victoria - ei, si eu mai am de asteptat pana se coc. cutzu? pai era ingrozitor de cald. lui de fapt ii place baia... chiar se vede :)

@ april - imi place sa fac poze dar nu o sa-mi dedic viata pt. asa ceva. am stat mult sa ma gandesc daca sa-mi iau ceva mai performant. am decis sa nu, pentru ca la nivelul meu e f. bun. iar pt. mine distanta de la telefon la asta e deja de la cer la pamant :) oricum am observat ca daca-i stii secretele si asta iti raspunde bine :)

@ anonim - mercic. dap, mai trebuie sa si ai ce poza :))

@ cipri - cip, merci frumos!! ai vazut-o vreodata in realitate pe a 3-a?

Cipri spunea...

Nu :(
Dar urmează ;)

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ cipri - adevarul e ca, fara sa fiu partinitor sau ceva, si in realitate e la fel de frumoasa... mereu am avut un soi de respect asa pentru cetatea asta :) sper totusi sa nu fi dezamagit :)

geta spunea...

toate sunt frumoase!sa-mi dai si mie niste ponturi...eu tot nikon am,dar manualul nu l-am citit...

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ geta - pai cand esti pe automat, ar trebui sa ai niste paranteze drepte pe mijlocul ecranului. gen asa - [ ]. ei, intai apesi butonul pana la jumatate, se fixeaza sharful, adica claritatea, pe ce vrei sa iasa clar si abia apoi apesi pana in capat :) restul e istorie :)

Trimiteți un comentariu