duminică, 13 iunie 2010

Revelatia optimista din concediu

Sponsori:

E cald si in Ardeal, la munte. Chiar foarte cald, ziua. Stand insa la umbra m-a lovit urmatoarea revelatie. In ciuda crizei economice si a tot ce mai vrei tu, care te nemultumeste, noi, oamenii care traim in aceste vremuri, suntem cei mai norocosi din istoria de cateva mii de ani a umanitatii.

De ce? Pai practic suntem in varful civilizatiei umane. Stii si tu cat de primitivi erau oamenii chiar si acum 100 de ani… Mergand inapoi, erau din ce in ce mai primitivi si mereu in lupta sau razboi...

Si omul relativ modern, la care ma refer din anii 1900 incoace, a fost macinat de doua razboaie, de o criza economica in anii ‘30, parca, si alte grozavii… Noi, cei de vreo cativa ani incoace, nu foarte multi, avem insa internet, telecomunicatii de mare viteza, sateliti, sex inainte de casatorie (lol) si fel de fel de dracii moderne care ne fac viata usoara.

Nu prea mai avem razboaie, mancare se gaseste… nu e tocmai rau. Deloc. Cat despre viitor? Pai o mai ducem asa inca o vreme… Va trece si criza economica si va fi bine in continuare.

Despre viitorul mediu spre lung nu mai stiu. Pentru ca (de aici vine baza revelatiei mele) vad ca se face din ce in ce mai cald, pe an ce trece. Suntem in iunie si deja devine din ce in ce mai dificil sa stai in soare… Sa stai. Nu mai vorbesc de munca sau de alte activitati in aer liber, pe caldura asta naucitoare.

Deci sa ne bucuram si sa stim ce ni se intampla. O ducem inca cel mai bine dintre toti oamenii care au trait vreodata pe pamantul asta… Cred ca nici regii Frantei cati au fost nu aveau atatea cate avem noi, oricare dintre noi cei de azi.

PS: Toate pozele care insotesc articolul asta sunt facute de subsemnatul de prin locurile prin care ma invart zilele astea. In ultima fotografie e cainele meu, cel mai frumos, intelectual si relaxat (in bratele mele) caine din lume :) Stie ca-l iubesc :)








.
Twitter
Facebook

3 Pareri. Comenteaza:

geta spunea...

frumusel foc!

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

da' de caine ce zici? :))

VictorCh spunea...

:))

Trimiteți un comentariu