joi, 6 mai 2010

Test real. Cat de bogat esti?

Sponsori:

M-am saturat sa tot citesc despre Bill Gates sau Warren Closet ala, ca sunt cei mai bogati din lume... Si din cand in cand schimba locurile intre ei, ca care e cel mai smecher.... (cacofonie intentionata). Eu vreau sa stiu EU unde ma situez in povestea asta... ca ei oricum nu-mi dau mie nimic. Ba chiar dl. Gates ma pune sa-i tot cumpar softurile... Adica nu-i ajunge, mai vrea :)

Asa ca uite ce am gasit. Un site care iti spune exact pe ce loc in lume esti TU in ceea ce priveste salariul. Adica bagi acolo frumos salariul anual (retine, salariul anual) si site-ul iti spune pe ce loc te afli in lume. Vezi ca mai trebuie sa selectezi moneda, adica euro, dolari sau asa... Site-ul e AICI.

Vazand locul pe care ma aflu eu, constat ca e multa saracie in lumea asta... Sunt convins ca si in cazul tau va fi la fel, indiferent ce venit ai, pentru ca exista multi oameni care traiesc cu mai putin de un dolar pe zi...

Apropos. Am facut urmatorul experiment. Am introdus salariul mediu in Romania, care e undeva la 5.000 de euro pe an... Rezultatul? Suntem pe locul aproape 850 de milioane... adica in primii 14 la suta...

Vedeti, si va tot plangeti de domnii Boc si Basescu... Asa cum sunt ei - chei, chiori si pitici, ne ofera mai mult de un dolar pe zi... :) Sa traiti dl. prim-ministru!! Sarut mana dl. presedinte!!
Vezi si:
- Cum sa-ti motivezi copilul sa invete
- Google Adsense: cum sa faci bani pe net intr-o suta de ani
.
Twitter
Facebook

2 Pareri. Comenteaza:

Anonim spunea...

daca nu am salariu?:))

Anonim spunea...

bla

Trimiteți un comentariu