duminică, 30 mai 2010

Sefa mea m-a invatat cum e cu femeile :)

Sponsori:

Am o sefa deosebita. Desteapta si de gasca. Asta ca sa fim bine intelesi. Plus ca intr-o vreme mai arunca din cand in cand cate un ochi pe aici. Nu stiu daca si acum ;) Eram ieri pe hol si vad doua femei cum se intalnesc si se saluta. Iar una ii spune celeilalte: "vai draga, astazi esti in albastru!" Caci intr-adevar, am remarcat eu ulterior, ea era imbracata in albastru.

Vin in redactie nerabdator sa povestesc aceasta scena, greu de inteles pentru un barbat. Repet, pentru un barbat. Si-i spun sefei la ce am asistat si cum pentru una a fost foarte important faptul ca cealalta era in albastru.

Sefa mea se uita plina de intelepciune la mine, asa cum face ea, si-mi spune: "Cipilika (asa imi mai zice) nu intra in panica. Femeile sunt programate genetic sa observe detalii. Faptul ca aia a venit in albastru la serviciu este foarte important pentru lumea feminina"... N-am insistat... mimand intelegerea spetzei insa am intrebat-o in felul urmator:

"C., asta inseamna ca eu, ca barbat, daca-i spun unei femei ca ce extraordinara e ca s-a imbracat in nu stiu ce culoare - oricare - sansele mele de reusita in fatza ei cresc?" "Fireste," spune C., "faptul ca remarci acest detaliu, important pentru ea, inseamna totul"...

Buuuun, imi zic. Hai sa facem un experiment pe aceasta tema. Asa ca imi indrept privirea spre usa unde G. tocmai intra. Intamplator era imbracata tot in albastru. "Vai G.", ii spun, "incredibil, astazi esti imbracata in albastru!!" La care G. se uita COMPLET debusolata si dezarmata la mine, neintelegand ce m-a apucat... "Esti dus", imi spune :)))

Ma intorc spre sefa mea, debusolat la randul meu... "Pai vezi ca risc sa mi-o iau in bot?", ii spun... La care C. mi-a raspuns ca trebuia sa adaug faptul ca ii sta extraordinar cu acea culoare si ca trebuie sa fiu convingator cand fac asta... Hm, cam complicat pentru un suflet simplu ca al meu... :)

Concluzia: incurcate sunt caile Domnului si multe mai am de invatat cu sexul asta frumos :)) Sper ca buddhistii sa aiba dreptate cu reincarnarile, caci s-ar putea sa am nevoie de mai multe vieti pentru asta :)

Vezi si:
- Cum (nu) gandesc fetele
- De ce plang femeile...
.
Twitter
Facebook

8 Pareri. Comenteaza:

eSorin spunea...

sefa asta a ta este maritata?are si ea un nr de telefon sau vreun id de mess?stiu cateva manele de dragoste super,poate o cuceresc

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

hahaha. nu e maritata si are si telefon. da' tre' sa te hotarasti: ori ea ori tricia helfer, lol.

REGISTRUFIRME.RO spunea...

:)))))))))))))))))

raluka spunea...

iti dau un sfat: sa faci aceste gesturi doar in fata femeilor care merita si care stiu sa aprecieze astfel de lucruri...uite eu am tot flirtat o perioada cu un barbat care facea astfel de gesturi frumoase: imi remarca cerceii, fusta etc...insa s-a dovedit a fi un mare jerk-era felul lui de a se purta cu toate femeile, si a le admira pe toate indiferent in ce erau imbracate si cat de bine sau nu le statea; chiar este frumoasa o asftel de remarca din partea unui barbat, dar sa fie una reala, si spusa din suflet;)

eSorin spunea...

daca are telefon mi-l da mie?ca al meu s-a stricat lol.
cu tricia helfer e alta poveste,e cylon

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ raluk - ei si cate o minciunica mai merge asa din cand in cand, parerea mea :) eu zic ca uneori e chiar o datorie :) dar da, multumesc pt. sfat. suna corect deci o sa tin seama de el :)

@ eSorin - deci daca te intreaba: sorin, m-ai inselat vreodata cu vreo femeie? raspunsul e nu, ca tricia nu e femeie, e cylon... hm, am inteles :) esti tare!! ma intereseaza si pe mine :)

eSorin spunea...

@cippy,alta scuza mai plauzibila nu am gasit

raluka spunea...

@ cippy - nu zic ca nu merge cate o minciunica din cand in cand; unele sunt chiar dragute si uneori chiar merita; doar ca....daca ajungi sa faci complimente tuturor femeilor din jurul tau, si sa le spui cat de bine arata in x bluza..nu mai este dragut;)

Trimiteți un comentariu