joi, 27 mai 2010

Cui ii merge laptopul?

Sponsori:

Cum cui? Mie!!! Am reusit, dupa ce am trecut prin zeci de specialisti, sa repar dracovenia... A trebuit sa-i schimb toata tastatura pana la urma dar important e ca merge. Cu alte cuvinte, am prestat un curatzat de taste care m-a costat 220 de lei.

Nu vrei sa stii cum e sa scrii la laptop cu tastatura virtuala 20 la suta si restul de 80 cu tastele care mai mergeau. Primul paragraf din acest post l-as fi scris in doua minute, fata de 20 de secunde cat mi-a luat acum :)

Morala povestii este ca mare prost am putut sa fiu sa-mi curatz tastatura cu un burete imbibat in apa. Sa nu faci niciodata asa ceva! Nu, ca uite ce patesti. Iar astia vad ca nu repara butoanele unul cate unul, ci trebuie inlocuita tastatura cu totul, daca e vorba de un laptop.

Am avut insa noroc. Dupa ce multi specialisti mi-au promis ajutorul, toti s-au dat fie loviti fie mi-au spus ca dureaza cel putin doua saptamani pana fac comanda de tastatura la Toshiba si soseste din strainatate. Baietasul pe care l-am gasit mi-a rezolvat problema in doua zile...

Si inca ceva, care poate fi util pentru cei care se promoveaza prin Google. Tipul care m-a ajutat foloseste anunturile sponsorizate ale Google pentru a se face cunoscut. Adica atunci cand dai cautare "service laptop", de exemplu, Google il pune pe prima pagina. Daca dai click pe anuntul lui, pe el il costa cam 2 lei...

Mi-a povestit ca au fost cazuri in care a marcat chiar si 70 de milioane de lei pe luna dar media e de 40 de milioane. Spune insa ca merita. Clientii care-i vin din Google scot mai multi bani decat investeste el in anunturi.

Deci asta a fost aventura mea cu laptopul. Acum pregateste-ti ochisorii ca vin cu avalansa de posturi. De fapt acum un pic, ca o sa lipsesc, apropos, in perioada urmatoare cateva zile... Plec la Bruxelles pentru o scurta perioada... revin, mai stau un pic si dupa aia dispar intr-un scurt dar binemeritat concediu.

Oricum, fii pe faza ca o sa bag posturi turbo pe sistem cat apuc :)

Vezi si:
- Cam asa merge si laptopul meu - video
.
Twitter
Facebook

0 Pareri. Comenteaza:

Trimiteți un comentariu