miercuri, 12 mai 2010

Cele mai tampite haine purtate in public de Lady Gaga - poze

Sponsori:

Cred c-am fost plecat de pe Pamant o perioada. Altfel nu-mi explic faptul ca dintr-o data m-am trezit cu aceasta Lady Gaga mare vedeta internationala. Nu stiu de unde a aparut, nu stiu ce-i cu ea... nu-i prea stiu piesele (acum parca am mai auzit una sau doua). Ideea e ca m-am trezit in viata cu aceasta Lady Gaga pe care nu stiu de unde s-o iau.

Dar deja e vedeta, mapamondul vorbeste despre ea si mai ales despre hainele ei. Care, se vede treaba, sunt unele total iesite din comun. Asta apropos despre cum se devine vedeta internationala. Cred ca si hainele ei au contribuit din plin la asta. No, si pentru ca tot imbraca tot felul de ciudatenii, avem aici 25 dintre cele mai tampite haine purtate in public de aceasta Lady Gaga.

























Vezi si:
- Sportul poate fi foaaaarte sexi - poze
- Rochii de mireasa. Cele mai frumoase rochii de mireasa din 2010
.
Twitter
Facebook

11 Pareri. Comenteaza:

geta spunea...

nu stiu de ce te mira ca nu stii nimic de ea...s-a afirmat cu minunile care le poarta...showbizzul iubeste tot ce e inedit si mai ales...scandalos...parerea mea...

Teo (Trafic de gânduri) spunea...

Dacă-i spui că-i hidoasă foc probabil îi faci un compliment....!

Dili spunea...

mai, chinul in showbiz e sa atragem atentia.... daca nu prin crime, droguri si cuvinte obscene - atunci prin hainute si coafuri. Deci e blanda fata. Desigur, ar fi trebuit sa atraga atentia prin muzica dar na... e demodat :D

Spirocheta spunea...

Daca spun ca a 4-a si a 8-a imi plac imi dati in cap?:o3

VictorCh spunea...

Poate ca ai dreptate - dar PE CE punem pariu ca despre cineva decent imbracat nu sunt scrise asemenea articole pe bloguri? (Articole cum este spre exemplu acesta, pe marginea caruia comentam noi acum.) Iata si dovada ca acele tinute scandaloase CHIAR SI-AU INDEPLINIT misiunea de a scandaliza si prin asta de "a-i face reclama", de a o face cunoscuta.

REGISTRUFIRME.RO spunea...

LAGY GAGA CHIAR E UN NOU BOOM DAR SUNT CURIOASA PESTE CATIVA ANI DACA O SA ISI MAI ADUCA CINEVA AMINTE DE EA...

VictorCh spunea...

RF: Pt cei ca ea pricipiul de baza este "ACUM sa fiu faimoasa; ce-o fi in viitor? Da' CINE STIE daca pana atunci 'oi mai trai???"

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ geta - da. e ciudat stii, realizez constient ca e vedeta insa inconstient creierul meu refuza sa accepte informatia asta... ciudat :)

@ teo - hahaha. tare asta. iti dai seama. eu: curvo! ea: da, asa, asa! Mai zi!! :))

@ dili - ok. am inteles. tot e bine, stii. daca-ti trebuie un pepsi, exista mari sanse sa aiba pe undeva prin par :)))

@ spirocheta - nu. daca ne spui ca-ti place de ea s-ar putea sa nu se stie :)))

@ victor - corect. da' macar sunt linistit ca nu numai la noi se intampla anomalii din astea.

@ registrufirme - daca m-as umple de bani si eu m-as baga la o faza de-asta :)))

Unknown spunea...

http://www.youtube.com/watch?v=bxDlC7YV5is&feature=player_embedded Lady Gaga e la pitici... :)

Cristina spunea...

Atunci cand n-ai voce, incerci sa atragi atentia cumva...indiferent cum. Si-a atins scopul.
Din punctul meu de vedere (sau INHO, as she could understand), she's an absolute mess. Adica o varza din toate punctele de vedere. Macar Nina Hagen, cand soca in acelasi mod, avea o voce de exceptie. No offence.

VictorCh spunea...

E veche vorba "Frunza verde si-o lalea/ Ca la noi la nimenea", da' mie TARE mi-ar fi placut sa stiu ca nu-i si la ceilalti ca la noi - macar sa fi fost sigur ca daca plec de-aici, dincolo SIGUR "am scapat" de dintr-astea.
E cam acelasi principiu ca cel conform caruia mie - exact dimpotriva clasicului pricipiu cu capra vecinului - oricat de sarac as fi TARE mi-ar place ca toti cei din jurul meu sa fie instariti; SIGUR mi-ar merge si mie mai bine decat printre sarantoci.

Trimiteți un comentariu