luni, 17 mai 2010

AC/DC. Bucuresti. They came and rocked!!! - poze, video

Sponsori:

Da, am fost acolo... Nici nu stiu cu ce sa incep. Asa ca mai bine as pastra articolul asta gol. Doar cu titlu. Titlu pe care-l las in engleza, scuze, da' exact asta vreau sa zic si e greu de tradus in romaneste. Adica au venit si au rupt... cam asta ar fi ideea... Deci nu stiu cum (inca nu mi-am revenit) dar aseara am ajuns la concertul lui AC/DC. Cea mai simpatica fiinta din lumea asta m-a sunat ieri cam cu 20 de minute inainte de ora 18, cand incepeau ostilitatile in Piata Costitutiei, ca are doua bilete la AC/DC si ca daca vreau sa merg... Ce crezi ca am raspuns?? Ca sa ma gandesc... ca tre' sa ma spal pe cap... ca nu mi-am facut manichiura... ca am de comentat pe bloguri... Glumesc. In 15 minute am fost gata de rock-aiala si m-am dus... M-am dus sa vad ce s-a dovedit a fi cel mai tare concert al vietii mele!!

Ce sa-ti spun? Sunetul impecabil. Mi-a spart membranele la telefon asa ca nu pot sa urc inregistrarile mele video pe YouTube. Am insa niste poze. Deci sunet exceptional incat si acum, pe cuvant, imi tziuie urechile. Baietii din trupa, care la propriu mi-ar putea fi parinti, cu solistul la 62 de ani si chitaristul la 55, au facut ceea ce fac de 30 de ani in toata lumea. Au rupt publicul in doua cu piesele lor simple dar catchy.

Deci a fost istorie aseara la Bucuresti. Ii stiu pe baieti din clasa a 4-a... adica de-o vesnicine... eu si toata lumea, adica mapamondul. Chitaristul Angus nu a stat locului o clipa. A arat scena in cele doua ore de concert si a scos scantei din chitara. A facut si striptease la un moment dat cand a ramas in chilotzeii pe care scria AC/DC :)

Brian Johnson vocalul suna ca pe CD. Astia ziceau in cronici ca vocea lui nu mai are asperitatile de odinioara. Ei nu le are pe dracu. Suna f.f. bine. Mi s-a parut insa f. timid (evident ca e o parere neavizata) totusi de multe ori am avut senzatia ca se apara intr-un fel de public cu microfonul, cand canta... si statea si f. mult cu capul in jos, in pamant... Sa te uiti pe inregistrari... Plus ca n-a comunicat exagerat de mult cu audienta... si de-aia atmosfera cred ca putea si fi mai incendiara. Astea sunt carcoteali pentru a-ti spune ceva ce n-o sa citesti pe alte bloguri sau review-uri :)

Dar da, ar fi putut comunica mai mult cu publicul insa poate nici nu era nevoie. Au facut ce stiau ei mai bine sa faca - au cantat dumnezeieste. Piese electrizante, pline de energie... Apropos, concertul a inceput aproape la 9 fix (cand trebuia) si s-a terminat aproape la 23 fix (tot cand trebuia). Incredibil!!

Deci a fost si muzica, a fost si spectacol de lumini... a fost si o locomotiva imensa pe scena... (cu care trag dupa ei rock-ul mondial de 30 de ani) si o papusa imensa gonflabila cu sani si mai imensi care calarea locomotiva, se legana si dadea din picior pe muzica :)

Deci nu mai vorbesc despre muzica. Inchipuieste-ti o tona de superlative. O sa vorbesc in schimb un pic despre public. Ma, au fost doar rockeri spalati. Pe cuvant. Io stiam ca astia sunt mai slinosi asa un pic. S-au mai schimbat lucrurile, se pare... Deci nu, au fost doar rockeri spalati la concertul AC/DC. Iar gagici faine - stiva. La un moment dat aratau pe ecranele de pe scena gagici din public. Multe... Incredibil!! Aveai senzatia ca sunt toate fotomodele si chiar nu exagerez... Oare or fi fost aduse de acasa?? Hihi, ma indoiesc, evident :)

Nu am stat cu p*limea (cum a zis un bun prieten) ci biletele facute rost de fiinta aia simpatica au fost pe scaune. Cine crezi ca statea in spatele meu? Domnul Mircea Geoana insusi si in persoana, caruia i-am facut aceasta poza de jos. Cateva randuri mai sus era si ministrul Mediului, Laszlo Borbely, cu coarne in cap, bere in mana si chef de dans... Ce dreacu fratilor, e criza economica. Tre' sa uite si ministrii sau sefii de la Senat cumva de ea :)) Si cum poti uita mai bine decat cu un concert... fie el si AC/DC :) Dl. Geoana nu sarea ca Borbely. A sarit in noaptea alegerilor si pentru acum, hihi.

Apropos de asta, ii spuneam fiintzei simpatice ca ce-ar fi sa vada Ceausescu ce se intampla in fatza Casei Poporului pe care el a construit-o ca un simbol grandios al comunismului lui obtuz si inchistat. Domnisoara (ca e si desteapta), intr-un exces de genialitate, a zis ca i-ar fi placut lui Ceausescu, mai ales daca ar fi fost el pe scena in locul celor de la AC/DC, lol.

Iti mai arat niste poze... unele facute de mine, o sa specific care, altele nu... De fapt nu mai specific, ca doar urmatoarele trei sunt facute de mine... Iar ultimul video este piesa mea favorita de la AC/DC - You Shook Me All Night Long (cantata la Munchen)... Deci in concluzie - in creierul meu de hip-hopper doar Michael Jackson i-ar fi putut bate pe astia la un concert live :)





Unul din dracii aia cu coarne eram si eu :D:D






PS: aproape doua ore mi-a luat si mie sa termin postul asta :D

Vezi si:
- Vremuri... Schimbari...
- Am vazut si jazz adevarat - video
.
Twitter
Facebook

5 Pareri. Comenteaza:

Amélie spunea...

bvo! felicitari k ai fost acolo! si eu as fi vrut...AC/DC sunt mult prea tari!
KEEP ON ROCKIN'! \m/

Anonim spunea...

Fain! Te invidiez :D .....deh, mi-e ciuda ca eu n-am foooooost!

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ amalia - merci mult. ai mai comentat la posturile rock deci esti de-acolo. f. tare. ai fi fost una din fotomodelele prezentate pe ecrane daca ai fi fost la concert :) rock on!!!

@ april - acum nu stiu cat de fana esti... nu ma invidia caci nu sunt cel mai infocat rocker... dar nah, a fost un concert misto... las' ca-i pui in boxe si-s doar ai tai :D:D

Amélie spunea...

:"> pai da, eu ascult rock >:). multam d compliment :P , cine stie :))

Kosmin spunea...

si eu am bifat concertul acesta...
ii mai astept pe Rammstein,Metallica si inegalabilii Korn-cea mai tare formatie de Nu-Metal.

Trimiteți un comentariu