sâmbătă, 17 aprilie 2010

Pentru statul roman, Wilmark este ultimul aurolac

Sponsori:

Este un titlu pompos si tendentios insa exprima o stare de fapt. Nu vreau sa se schimbe nimic, este doar un exercitiu de logica si imaginatie. Deci Wilmark... il stii... columbianul ala din juriul de la "Dansez pentru tine", dansator de salsa, vorbitor stalcit de romana, om de radio si nu in ultimul rand vedeta din Romania... deci Wilmark tocmai a primit cetatenie romana. Adica a devenit roman de-al nostru.

A invatat Constitutia, istoria si geografia Romaniei... limba si gramatica si alte prostii din astea pe care noi le luam de gratis. Revelatia sta in felul urmator: pai ciorile tigancile care vand flori la Eroilor, care sunt si ele cetatene romane... pai stiu ele istorie, geografie si Constitutie???

Trebuie sa treaca ele prin furcile caudine ale unor examene complicate?? Nu, ele sunt romance si gata. S-au nascut cu aceasta calitate si cu ea mor. Pe cand amaratul asta columbian, si altii ca el, au transpirat din greu pentru a deveni parte a poporului meu si-al tau...

De fapt uite ca tot vreau ceva, desi am zis ca nu vreau. Vreau ca noi, din 5 in 5 ani sa dam cate un astfel de examen, de cetatenie. Toti, inclusiv tiganii, manelistii si tractoristii. Sa nu luam de-a gata unele chestii si sa asudam dracului un pic pentru poporul pentru care oricum nu facem NIMIC. Care nu trece examenul, la revedere!!

Cand ma gandesc ca astia mai au si drept de vot ma apuca pandaliile. Deci care nu ia examenul, la lada de gunoi a istoriei cu ei... Ce zici, facem? :)


Vezi si:
- De ce imi este draga Romania
- Numai in Romania... - video
.
Twitter
Facebook

6 Pareri. Comenteaza:

Spirocheta spunea...

mie'mi convine....de ce nu?:>

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

gata. punem de-o petitie... sa modificam constitutia, ceva... :)

Anonim spunea...

bine ar fi...dar n-o sa vezi asta...ar scadea populatia Romaniei la un sfert...sau mai mult chiar.

Teo (Trafic de gânduri) spunea...

pentru. categoric!

Je`Copila spunea...

cu toate ca nu mi-a placut, nu imi place si nici nu o sa imi placa vreodata istoria e o idee foarte tare... dar degeaba... sincer nu ma astept la nimic din partea "domnilor" ca sa nu fiu dezamagita

VictorCh spunea...

Stiu si eu? Ce facem cu o "buna" catime din populatia Romaniei, catime care e formata din alde' badea Ion si tata Leana de la Cocarjatii-din Deal (din creierii muntilor sau din fundul campiei) - care-si muncesc permanent cu constiinciozitate viata lor de tarani amarati si fara carte - si cu "necalificatii" inculti si lipsiti de educatie formala care fac caramizi, pasc animalele, sapa la santuri, taie copaci sau "ne ridica" gunoiul? Ii "des-cetatenim"?
(Desi ideea ar fi meritorie, aplicata insa NUMAI pt acordarea dreptului de vot, nu a insasi cetateniei. Pt acordarea dreptului de vot dovada unei minime culturi (atat generale, cat si economice si - mai ales - politice) ar trebui sa fie criteriu eliminatoriu.)

Trimiteți un comentariu