duminică, 11 aprilie 2010

O ocupatie incredibila - video

Sponsori:

Eu stiam ca, si anume, cartile de vizita se folosesc ca sa le oferi oamenilor si sa le puna bine (undeva unde uita de ele, hihi). Asa era pana mai ieri, cand a aparut pustiul asta care a decis sa le dea totusi un folos... "mai util". Arunca cu ele la punct fix si, al naibii, mai si nimereste punctul ala... Pot fi si periculoase cat sunt de mici, daca sunt aruncate unde trebuie... Iata de ce nu dau eu carti de vizita fetelor - pentru ca ma pot ataca oricand cu armele mele :))




Vezi si:
- Cum sa faci arta cu pistolul cu cuie - video
- Smecherii cu ruleta - video
.
Twitter
Facebook

5 Pareri. Comenteaza:

M.A spunea...

comic!

VictorCh spunea...

Antonio, comic e rezultatul astfel regizat, dar ceea ce e uimitor in primul rand este precizia asta incredibila (si la ce distante!), iar in subsidiar este energia pe care o poate imprima unui peticel de carton subtire astfel incat sa loveasca cu asa forta.

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ antonio - ma bucur ca ti-a placut. imi place blogul tau. am aruncat un ochi si am gasit lucruri f. interesant. l-am bookmarkat si o sa-l studiez pe indelete :)

@ victor - ma intreb insa daca nu cumva sunt si taieri la montaj. adica sunt convins ca a dat si rateuri inainte sa nimereasca. oricum clipul este o reclama ascunsa la camera aia de luat vederi deci trebuia sa iasa asa cum a iesit :)

VictorCh spunea...

Nu-i nimic de-'ntrebat, TARE nu-mi vine a crede ca ar fi supraom, deci e LIMPEDE ca mai da SI rateuri (o ratare chiar apare in videoclip, cand ocheste balonul de sub tavanul halei), dar chiar daca raportul este de zece ratari pt fiecare succes, eu consider ca TOT succesele sunt mai graitoare (si mai semnificative, mai importante) decat ratarile: de ratat poate oricine, pe cand de nimerit... (Si chiar si la ratari este de admirat energia imprimata "proiectilului" si rectilinitatea traiectoriei acestuia: aruncand de la distanta, sa faci cartonasul sa treaca prin paravanele alea de hartie, respectiv sa-l faci sa se infiga intr-o rosie, si respectiv sa reusesti sa-l introduci prin fereastra vag intredeschisa de la etajul doi, sau prin nimica-toata aia de fanta dintre canatul usii si pardoseala...
Eu aici n-am discutat scopul filmarii (sau al exercitiilor lui), ci doar performanta in sine: CE folos sa ai (inafara de performanta propriu-zisa, ca atare) din capacitatea de a arunca astfel (atat de precis si atat de cu forta) cu carti de vizita?

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ victor - eu doar ridicam in discutie alte aspecte ale problemei. ce spui tu este intru totul adevarat! :)

Trimiteți un comentariu