vineri, 2 aprilie 2010

Incredibil!! Solidaritate umana in forma cea mai pura - video

Sponsori:

Mai stii ce e aia solidaritate umana?? Aia atunci cand esti alaturi de un camarad... cand ai fi in stare sa-i dai o mana de-a ta... cand iti risti chiar viata pentru el... Sincer, nu cred ca mai stii din astea... intr-o lume in care intorci capul cand e unul agresat in tramvai sau unde treci mai departe cand lesina vreuna pe strada... Sau poate tu stii... eu incep insa sa uit... mai am zvarcoliri... si iar uit... si iar imi reamintesc... Cum o fi oare sa-ti faci corpul scut in fata atacurilor amenintatoare pentru a-ti proteja un camarad ranit... riscand sa ajungi tu insuti ca el? Priveste jos si te mira :) (Antentie si scuze - imagini usor socante)




Vezi si:
- Ai face un asemenea gest de eroism? - video
- O lectie de viata sau de ce sa ne plangem mai putin - poze
.
Twitter
Facebook

3 Pareri. Comenteaza:

Bucur spunea...

Daca am face si asa in societate ar fi ceva.Oricum de apreciat solidaritatea colegilor.

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

dap. daca am fi toti ca aia poate acum am fi depasit Japonia, economic vorbind, si Marea Britanie in ceea ce priveste politetea :) Asa... depasim Africa si si aia la unele aspecte doar :)

neK spunea...

da interesant, parerea mea ca-si merita soarta... am fost la un masacru de genul acesta... si chiar m-am bucurat cand am vazut ca la luat pe unu in coarne, prea multa cruzime fata de acele animale.
Cu ce au gresit ele ca sunt oamenii ratati? De ce trebuie sa le omoare? Macar daca ar fi gladiatori asa cum se dau, daca nu l-ar suge de puteri si de sange.
Foarte bine ca i-a luat in coarne, la mai multi !

Trimiteți un comentariu