luni, 1 martie 2010

Ai face un asemenea gest de eroism? - video

Sponsori:

Nu stiu, am senzatia ca barbatii oamenii sunt din ce in ce mai carpe, pe masura ce trece vremea. Adica pe timpul lui Stefan cel Mare, oamenii rezolvau cu pumnul sau bata multe probleme. Erau mult mai barbatosi. Acum, lectiile de viata de invatza sa ne descurcam fiecare cum putem si, mai mult, sa-l lasam pe fiecare sa se descurce cum poate. De-aia, cand vad cate un act de eroism extrem, ma minunez profund. Ia uite ce face omul din clipul de mai jos pentru un necunoscut. Ai face asa ceva??




Vezi si:
- O lectie de viata sau de ce sa ne plangem mai putin - poze
- Nebunie!! Cu rolele pe roller-coaster - poze, video
.
Twitter
Facebook

2 Pareri. Comenteaza:

Spirocheta spunea...

O doamne, eu una nu cred c'as fi facut'o...
Bravo lui!

VictorCh spunea...

SI EU sunt perfect de acord ca ar fi bine ca noi toti (si fiecare in parte) sa fim in stare sa ne aparam in caz de Doamne-fereste pe noi si ai nostri, dar nu sunt catusi de putin de parere ca ar fi cazul ca in mod curent, "normal", "sa rezolvam problemele cu pumnul sau cu bata", asa cum autorul pare sa aprecieze admirativ.
Dealtfel, chiar ACESTA pare sa fie scopul civilizarii: adversarii agresivitatii (chiar si cei mai... firavi - prin intovarasire, prin lucrul in colaborare, in echipa) ii fac nevatamatori pe cei mai... bully (scuze, nu gasesc la iuteala un echivalent romanesc satisfacator) izolandu-i de colectiv.

Trimiteți un comentariu