joi, 25 martie 2010

Maaaama, ce m-a jignit :))

Sponsori:

Tii minte cand ti-am zis ca, la Bruxelles, a crezut una ca sunt american? Evident ca nu tii minte, de ce ai face-o? :)) In sfarsit. Ajuns in Romania am decazut cam cu 10 clase... Ajung astazi acasa de la serviciu, imi suna telefonul si raman in fata usii de la intrarea in bloc (dar in interior) sa termin conversatia. Care era una relativ importanta.

Si, pe final, vad o doamna ca da sa intre in bloc. Ii deschid usa, apuca sa auda finalul conversatiei mele, in care ii spuneam sarut mana unei alte doamne cu care vorbisem... si ma intreaba duioasa, ca o floare (femeia care intra): "sunteti de la lumina?"

Maaaama... Zic "nu doamna, nu sunt, da' sper sa ajung candva si acolo. E un vis pentru mine..." Jur ca asa i-am spus dar in gandul meu am vrut sa-i spun: "nu doamna, sunt de la REBU (de la gunoaie, pentru cine nu stie) da' au angajat fotomodele in ultima perioada" :))))))

Auzi ma, sunteti de la lumina... :))) Ce lume nedreapta :)))


Vezi si:
- Plata curentului sau scuze ca existam
- Aici vreau eu sa primesc facturile
.
Twitter
Facebook

2 Pareri. Comenteaza:

Anonim spunea...

ur not alone, si pe mine m-a intrebat daca sunt de la gaz :)))

Dili spunea...

fratioare, eu tin minte cand fusesi american sic! Eu eram de la posta! acum niste ani. Dar acu cateva luni eram cu inspectia in piata dat fiind simplul, fapt ca aveam o mapa in dotare - si drept urmare am luat un pulovar cu 15 ron mai ieftin! Dupa ce l-am platit zice "aaa, credeam ca sunteti.... nu-i nimic, sarutmana!" :-)))
A, si-n tramvai s-a luat unul de mine cica i-am facut radiografie la rinichi cu niste zile inainte :D Nu te pui cu mineeeee , eu evoluez :-))

Trimiteți un comentariu