marți, 16 februarie 2010

Sincer, eu tin cu politistul - video

Sponsori:

Da, da, stiu. Nu e bine cum a procedat omul legii. Ca trebuia sa-i puna catusele profesoarei, pentru ultraj si nu sa procedeze cum a procedat. Cred ca stii deja clipul de mai jos, ca a facut un pic de valva ieri. Daca nu, sper sa ai o "surpriza" placuta ma gandesc, vazandu-l pentru prima oara.



Politistul e si el om. Si mai e si barbat pe deasupra. Cum sa ramai impasibil in fatza unei asemenea umilinte?? Ok, o putea aresta pe profesoara tuciurie; ii punea catusele si o ducea la sectie. Dar sunt convins ca-i fierbea sangele in vene, mai ales stiindu-se si cu camera de filmat pe el.

Deci dupa umila mea parere personala (si nu oficiala, retine) politistul a procedat absolut omeneste corect. Mai ales ca se aude un plescait frumos, semn ca i-a dat o palma dupa toate normele dupa care se dau palme, haha.

De-aia eu l-as promova si felicita pentru ca n-a fost un papa-lapte de doi lei. Traim in Romania, o tara extrem de subiectiva, unde totul e relativ. Doar n-o incepe corectitudinea cu el... Plus ca ea a dat prima... Si vorba aia, de cat sa planga maica-mea, mai bine sa planga ma-ta :))) Nu??


Vezi si:
- Discutie cu o gaboritza
- Politia, mereu la datorie
.
Twitter
Facebook

8 Pareri. Comenteaza:

Spirocheta spunea...

Eu ii dadeam o palma si o mai arestam dupa.
Persoanele asa tupeiste ca madam de mai sus merita si mai rau.

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

haha, hai ca m-ai distrat. la asta nu m-as fi gandit :))

Unknown spunea...

Eu cred ca el a procedat incorect. Ea - taranca proasta, dar el, ca un om al legii trebuia sa aiba alta reactie... nu ca la gura targului.

Unknown spunea...

sincer, eu nu ţin nici cu unul nici cu ... alta!

cata spunea...

corect. bine mai zici :D . sa stau eu sa imi dea una bucata madame o bucata de palm . e principiul fizicii ce mai .. :)) reactiunea ..

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ high heel walker - este si asta o varianta... ai observat ca m-am mai redresat cu posturile, nu? :)

@ celine - dar cu cine?? cu mine??? :D:D

@ cata - se pare ca barbatii inteleg un pic mai bine mersul aici ;)

Unknown spunea...

E urat sa lovesti, indiferent cine in cine da. Iar un barbat care da intr-o femeie, nu e barbat... sa nu va atacati, e doar o parere.

Da, Cippy, am vazut ca ti-ai mai revenit, chiar am vrut sa iti scriu :))

incasha spunea...

nu trebuia sa o loveasca, totusi la cat de "senila" pare...ar fi meritat si o bata dupa ceafa!

Trimiteți un comentariu