miercuri, 10 martie 2010

Cum se mai tund oamenii prin lumea asta - 16 poze

Sponsori:

In general oamenii se tund bine dar noi ne referim acum la exceptii. Pai avem aici o colectie de 16 fotografii cu frizuri care mai de care mai ciudate. Acum ce sa zic, ca sunt ciudate n-ar fi cea mai mare problema. Problema e ca sunt si destul de urate... Urate pentru strada, perfecte pentru Anti-Plicti :))

































Vezi si:
- Bautul cu capul in jos, un obicei halucinant al americanilor - poze
- Hi5.ro, doamne mare ti-e gradina - poze
.
Twitter
Facebook

2 Pareri. Comenteaza:

VictorCh spunea...

1. Parului i se mai spune si "podoaba capilara", si se impodobeste fiecare cum crede de cuviinta, ca doar stim cu totii ce nu poate fi facut cu "gustul" omului...
2. O parte din frizuri par false (gen "caciula mitoasa"); o alta parte doar tin de o alta traditie in domeniu, de o alta cultura; o parte tin mai degraba de record; vreo doi arata de parca si-ar fi bagat degetele in priza; si mai sunt si cele la care este vizibil faptul ca frizura reprezinta doar una dintre directiile in care posesorul intentioneaza neaparat sa epateze prin aspectul exterior neobisnuit, iesit din comun.
3. Pe mine SA MA PAZEASCA SFANTUL de "bataia de cap" ocazionata de spalarea unui asemenea par! (Si-apoi mai urmeaza SI USCAREA!)
4. Oare cat timp din viata or fi consumand pt coafare?

AntiBlog spunea...

ala cu "coronita" e tare de tot ! ultima pun pariu ca e din tarile nordice

Trimiteți un comentariu