marți, 2 martie 2010

Bonsai. Copacii bonsai si frumusetea lor ravisanta - poze

Sponsori:

Imi plac plantele. Locuiesc, din pacate, intr-o camera cu geamuri spre nord si nu pot creste orice tip de flori. Cu toate astea, fac eforturi iar ele, saracele, supravietuiesc cumva. Dar nu despre asta e vorba ci despre bonsai. Bonsaii sunt unele dintre cele mai frumoase plante, dupa parerea mea. In sensul in care daca ai un bonsai in casa e ca si cum ai adus natura langa tine. Caci bonsaii, dupa cum cred ca stii, sunt copaci in miniatura. Provin de prin Asia (China, Japonia) dar s-au adaptat si prin apartamentele romanesti. Un bonsai, pentru cine e interesat, e un cadou pe care mi l-as dori mai mult ca orice. Dar hai sa admiram niste poze cu bonsai.
































Vezi si:
- Taximetristul cu flori in masina
- Arta din mancare. Cum sa faci trandafiri din cipsuri - poze
.
Twitter
Facebook

4 Pareri. Comenteaza:

Judy (Erzsébet Iudith Fat) spunea...

O adevarata inchintare!!!SUPERBE!!!

VictorCh spunea...

STIUSEM despre bonsai (mirare, ca altfel "nu le prea am" cu "zarzavaturile"), da' HABAR N-AVUSESEM ca dau si "recolta", pur si simplu nu ma gandisem (n-'oi fi avut cu ce!) ca pot rodi!

Mar1vs spunea...

Daca tot iti plac bonsaii foarte mult, si daca iti doresti unul cadou, de ce nu incepi sa formezi tu cativa?
Si, apropo, daca vrei sa te inspiri uita-te la galeria de bonsai a lui Walter Pall ( http://walter-pall.de/00gallery/index.html ).
Sunt peste 1000 de fotografii cu exemplare formate de maestru.

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ Mar1vs - iti multumesc pt. sugestie. problema e ca locuiesc intr-o casa care nu are prea multa lumina. mi-e ca nu rezista...

Trimiteți un comentariu