joi, 18 februarie 2010

Am aflat: Basescu chiar a lovit copilul ala in 2004

Sponsori:

Un amic de-al meu pe care-l cunosc de ceva vreme mi-a facut o marturisire care m-a lasat cu gura cascata. Si acum, la ora la care scriu randurile astea, sunt cu gura cascata. Stii ce mi-a zis? Ca in 2004 se afla la mitingul electoral din Ploiesti in care Base' l-a lovit pe ala micu. Era la cativa metri de incidentul cu pricina si, ghici ce a vazut? L-a vazut pe Base' lovindu-l pe copil.

A zis asa. Confirm in proportie de 99% ca Base' l-a lovit pe copil. Am vazut gestul cu mana, l-am vazut pe copil dand capul pe spate. Nu am vazut insa contactul dintre mana si cap caci era un om in fata mea.

Intrebarea mea a fost daca viteza loviturii a fost aia care s-a vazut pe film. Caci singurul meu dubiu era legat de faptul ca mana ar fi fost accelerata pe calculator. Spune ca viteza din realitate a fost exact cea din film.

Nu spun nimic despre amicul asta al meu desi el mi-a dat acceptul. N-o s-o fac. Daca se arata careva interesat sa afle ma mult, sa ma contacteze cumva. A, ca sa intelegi ce cauta acolo, iti spun ca e ziarist :)

Oricum pixelul albastru iata ca a fost o vrajeala, asa cum de fapt stiam toti. Mai ales sustinatorii lui Geoana, haha.


Vezi si:
- Traian Basescu nu e roman
- Ce crezi c-a aparut? Jocul de dat pumni in cap la copii
.
Twitter
Facebook

2 Pareri. Comenteaza:

Anonim spunea...

incep sa cred pe zi ce trece ca esti un dobitoc... mi se rupe de basescu sau de prietenul tau. pe care ar trebui sa aleg dintre 2 necunoscuti? fffsss

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

incep sa cred ca esti masochist :)

Trimiteți un comentariu