luni, 7 decembrie 2009

Traian Basescu nu e roman

Sponsori:

Nu e, pentru ca romanii nu se lupta in halul asta. Romanii cedeaza redepe. Traian Basescu s-a luptat cu toti pana in ultima clipa. Au fost toti impotriva lui. Televiziuni, politicieni si Anti-Plicti. Cu toate astea, a dat interviuri pe banda rulanta. La OTV, la Kiss FM, pe peste tot... Chiar si pentru bloggerul Zoso a avut timp o jumatate de ora sa-i raspunda la intrebari. Sortii, clar, nu-i erau favorabili. Voturile lui Crin amenintau ca o ghilotina sa ia calea lui Geoana. Dar el nu. A continuat sa imparta pumni in stanga si-n dreapta. De nebun.

Nu am fost votantul lui, am fost dintre cei care s-au bucurat duminica seara dar s-au piscat buimaci luni dimineata. Insa nu pot sa nu-i recunosc omului ce-i al lui... Daca ar face dracului ceva si pentru noi, chiar ar putea intra in istorie... Ceea ce, hm, probabil n-o sa se intample. A avut cinci nenoriciti de ani la dispozitie... Asta nu ma impiedica totusi sa sper... :)

A, si mai cred ca, asa cum Geoana i-a multumit lui Crin, la fel si Base' ar trebui sa-i multumeasca lui Geoana. Din pacate Mirciulica n-a fost un adversar redutabil... Daca mai dura campania o saptamana, rezultatul ar fi fost mult mai clar... Nici Crin nu cred c-ar fi fost un adversar pe masura... De-aia eu as fi vrut in felul urmator: Tariceanu presedinte!! Maybe some other time :)


Vezi si:
- Avem doi presedinti...
- Momentul adevarului...
.
Twitter
Facebook

2 Pareri. Comenteaza:

adizzy spunea...

woau gandesti ca si mine in privinta lui Tariceanu :)

Teo spunea...

Da, Tariceanu e potrivit pentru Cotroceni. Doar ca a avut grija Basescu sa-i faca praf imaginea. Probabil stia el ce stia.

Trimiteți un comentariu