miercuri, 13 ianuarie 2010

Un clip pentru latura ta complicata :) - video

Sponsori:

Da, hai ca poate aveti si o latura complicata, careia ii place sa se minuneze la chestii imposibil de frumoase. Uite, eu de exemplu m-am minunat ca prostul la clipul de mai jos. Poate efectele din Matrix sau Avatar tot as fi in stare sa le fac dupa 20 de ani de training dar clipul de mai jos niciodata. As ceda nervos pana as pune cap la cap toate chestiile, asa cum sunt puse acolo. Sigur ca e vorba de japonezi, caci cine altcineva ar fi avut "nebunia" sa inventeze asa ceva. E chiar un clip pe bune, formatia are si un nume, care nu chiar conteaza momentan, iar scenele din clip sunt filmate in intregime prin webcam. E? Te-am convins?




Vezi si:
- Oren Lavie - cel mai tare videoclip ever
- Stiai ca se poate hip-hop la vioara? - video
.
Twitter
Facebook

6 Pareri. Comenteaza:

Gheara spunea...

foarte tare!
apropo...nu mai gasesc pagina in care dai un banner cu link pentru cei care vor sa isi puna pe blog (un fel de advertising)...ajuti?

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

Cred ca la asta te referi, nu? Am scos-o deocamdata dupa ce am schimbat template-ul... dar la cererea publicului probabil c-o s-o pun inapoi... :)

Anonim spunea...

Hai, care va bagati la un webcam :D ? Dar mai intai facem trainingul ala de 20 de ani, cum zice Cippy, ca sa ne iasa. Va rog sa va treceti pe lista de pe acum. In 2012 incepem cursurile :)))) .

Judy (Erzsébet Iudith Fat) spunea...

Fantastic!!!

herrdanovici spunea...

Foarte fain. De obicei nu prea asociez creativitatea cu japonezii, sunt de parere ca sunt un popor rigid da in clipul asta si-au cam facut norma de creativitate pentru urmatorii 5 ani.

Dili spunea...

maiculitaaaaa, nu ma prea mira rabdarea fiindca ei sunt de fel un popor muncitor, da' nene, ce idee mistooo...

Trimiteți un comentariu