marți, 26 ianuarie 2010

Umor negru. Umorul negru rulz - poze

Sponsori:

Iti place umorul negru? De fapt, chiar, ce e umorul negru?? Umorul care e un pic macabru, care n-ar trebui facut dar daca tot e facut ne amuza teribil daca nu suntem noi subiectul glumei. Sau asa ceva, nu? Ei bine avem aici cateva exemple foto de umor negru care se adreseaza un pic acelora mai sadici dintre voi. (Iarasi cred ca sunt intr-un mood mai sadic :)








Vezi si:
- Umorul negru. Nu oricine il intelege
- Pentru iubitorii de umor negru si absurd
.
Twitter
Facebook

5 Pareri. Comenteaza:

Anonim spunea...

Okey, cred ca si io mi-s un pic sadica. Dar, ce conteaza, nu? Sincer, desi sunt cu piciorul in ghips, mi-as dori sa primesc o pereche de role :))). Apropos, bre vezi ca ai o leapsa de executat. O gasesti la mine :D .

Judy (Erzsébet Iudith Fat) spunea...

Sadicule!!!!!!Brrr penultima e infricosatoare rau!!!

Lia D spunea...

Si io's sadica, na :))

Jorjette spunea...

Nu cred că ţine de sadism, ci mai degrabă de existenţa unei alte viziuni asupra lucrurilor. De exemplu, în prima imagine, bătrânelul s-ar putea gândi cu nostalgie la perioada când folosea rolele, sau şi-ar putea imagina că le foloseşte...asta conferindu-i o stare de bine. Nu trebuie doar să ne plângem de milă aşa cum am fost obişnuiţi, cred că viaţa ar fi altfel dacă am înceta să o mai facem pe-a victima, sau pe-a supăratul, sau pe-a nu mai ştiu eu ce....
Faine pozele...:)

Jorjette spunea...

.....patinele...:D

Trimiteți un comentariu