marți, 26 ianuarie 2010

Cum simt cainii cutremurele - video

Sponsori:

Clipul de jos nu e deloc funny. Il pun insa pe blog pentru ca tot a fost grozavia din Haiti. Ne arata pe viu ce simturi extraordinare pot avea cainii. Cutremurul s-a intamplat in California, Statele Unite iar noi suntem in redactia unui ziar de acolo. Cu cateva secunde bune inainte, cainele simte ce urmeaza sa se intample. Uita-te si te minuneaza.



Povestea asta imi aminteste de spusele unei foste colege si actuale prietene. Stie ea cine e dar nu imi permit sa-i dezvalui identitatea. Are caine si imi spunea cum o simte cu peste 10 minute inainte ca o sa ajunga acasa. Si se zbenguie bucuroasa pe langa usa, ca e femela.

Concluzia? Desi avem impresia ca le stim pe toate, exista multe simtzuri in lumea asta care ne scapa. Sunt convins ca pe multe din ele nu le vom afla niciodata. Acum, ma rog, probabil putem trai si asa, foarte bine :)


Vezi si:
- Paine?!? Mrrrr. Pizza n-aveti???
- Poodle-ul, cel mai mistocarit caine din lume - poze
.
Twitter
Facebook

1 Pareri. Comenteaza:

Anonim spunea...

Mda, vezi? D-aia e bine sa ai un suflet d-asta pe langa tine. Si daca tot il ai, sa il si urmezi in astfel de situatii, nu sa te uiti la el ca la felu' paispe si sa crezi ca a luat-o razna.

Trimiteți un comentariu