luni, 4 ianuarie 2010

M-am reprofilat :)

Sponsori:

Deci dupa cum se vede, Anti-Plicti face reclama la fel si fel de produse si activitati. Pe unele dintre ele le mai si presteaza, in sensul in care clientul nu plateste intotdeauna cu bani ci sub alte forme, ma-ntelegi. Mnoa, deci daca clientul o cere, ne sacrificam uneori :)

Stii ca sunt mai glumetz io uneori... Da acum fara misto, nu mica mi-a fost mirarea sa vad treaba de sus la baiatu' pe blog. Oare e voie asa ceva?? Google stie ce site-uri promoveaza??? Adica tie iti suspenda contul Adsense daca... nu stiu.... faci cea mai mica abatere de la regulile lor, da' altfel pun frumos ditamai bordelul, ca sa nu zic fu*aiul, ca poate esti mai superstitios. Scuze oricum pudicilor, da' daca erai atent il puteai vedea si singur. Cred ca o sa fac o cerere la Google sa se autosuspende :)


Vezi si:
- Dupa Google, Cehia si Scotia inseamna acelasi lucru
- Cum e sa lucrezi la Google - poze
.
Twitter
Facebook

3 Pareri. Comenteaza:

Dili spunea...

ai ca m-ai omorat, si observ ca linkul cu femeile e clar de un singur tip, altfel nu se poa', in timp ce cele cu unghiile pot capata vreo 3 nuante. Si neputandu-mi astampara neastamparul dadui si io click ca omu si chiar m-a binedispus sa vad ca si Rodik-ile de 47 de ani mai cauta, optimiste si-n floarea nurilor lor, pereke. Ce norocoasa ma simt... saru'mana!

Unknown spunea...

=))

Teo (Trafic de gânduri) spunea...

=)) Nu ţi-au primit cererea sau încă n-ai trimis-o că anunţul e şi acum pe pagina cu comentarii? Sau chiar te-ai reprofilat de tot? =))

Trimiteți un comentariu