sâmbătă, 16 ianuarie 2010

La ce-ti mai trebuie bani...

Sponsori:

...cand ai dragoste... M-a inspirat f. mult poza. Un cersetor si cainele sau se iubesc... Sunt in acelasi rahat. Amandoi vagabonzi, amandoi ca vai de capul lor... dar se au unul pe altul si e tot ce conteaza :) Intr-o societate ca a noastra, ahtiata dupa bani, masini, case si femei, o imagine ca cea de jos poate parea nelalocul ei. Ei bine, imi place sa cred ca nu e :) Pana sa decodificam lucrurile complicate, ne-am putea opri o clipa la cele simple :)



Vezi si:
- Daca nici pisicile nu vor atentie, atunci cine? - video
- Ciudateniile pupatului. Sa saruti pe cine azi, ok?
.
Twitter
Facebook

8 Pareri. Comenteaza:

Răzvan Ionuţ Dobrică spunea...

Fantastic! Pur și simplu mi-a ridicat moralul. Am văzut o scenă asemănătoare și în Brașov pe Republicii (o stradă pietonală ultacirculată din Centrul Vechi). La ceas de seară, un om al străzii, făcea jumătate un colț de pâine cu un pui de câine. Astea-s micile bucurii ale vieții? Pfff, astea-s miracolele de lângă noi.

Scuze dacă am părut patetic, dar chiar m-a emoționat poza asta.

Dili spunea...

ooofff... Dumnezeu stie ce-o fi in sufletul lor

Elena spunea...

Formidabila imagine! Mai important e ca suntem mai multi cei pe care ne-a tulburat la fel. Inseamna ca nu e totul pierdut...
Am vazut si eu o scena in care un homeless isi impartea bucata de paine cu o maidaneza flamanda, cu o bucurie si solidaritate pe care rar o vezi intre doi oameni

JustAGirl...Dana xx spunea...

superb...
din pacate e real, e frumoasa dragoste celor 2, dar e pacat de viata pe care o duc..

Adriana spunea...

Cuvintele sunt dincolo de ceea ce exprima poza asta! Animalul este cel mai de incredere prieten... chair si atunci cand prietenii adevarati te dezamagesc el e langa tine , mereu asteptand doar un pic de afectiune... nota 10 pentru aceasta poza!

Corina spunea...

Fara cuvinte...

Ursitoare spunea...

Asta e viata reala, nu poze photoshopate si restul... totusi, trista

Anonim spunea...

Io cred că poza a înduioşat atât de mult trecătorii, încât cei doi au dormit la un hotel sau ceva de genul în următoarea noapte.

Trimiteți un comentariu