miercuri, 9 decembrie 2009

Pe cine au vrut romanii presedinte??

Sponsori:

Pai daca ar fi sa ne uitam la pozele pe care tocmai le-am obtinut, pe langa cele doua variante traditionale, romanii i-au mai vrut pe Mos Nicolae, pe Bugs Bunny si pe Vlad Tepes... :))) Asta au vrut, asta au votat :)) Cool man. Romanii sunt popor inventiv care mereu au avut opinii clare :)) Sunt poze reale, te asigur, facute de oameni din popor care au vrut sa ne arate cine li se pare lor cel mai potrivit. Pacat ca n-a candidat Nikita... pentru multi ar fi fost si mai simplu :)





Vezi si:
- Desenele animate porno sunt chiar haioase - poze
- Caricaturi si poante moderne despre bloguri
.
Twitter
Facebook

4 Pareri. Comenteaza:

Alina spunea...

eu ma gandeam sa ma duc sa ma votez pe mine dar mi-a fost prea lene :))

Judy (Erzsébet Iudith Fat) spunea...

Inventivi romani nostri!Ha,Ha,Ha....

Anonim spunea...

Hi hi :))). Ce idee buna, sa mazgalesti buletinele de vot. Ba chiar mi-a spus un prieten ca erau valide chiar daca erau mazgalite, atata timp cat aveau stampila pusa unde trebuie.

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ alina - ce tare!!! ar fi fost o chestie... si eu m-am gandit sa fac ceva dar chiar n-am vrut sa-mi irosesc votul... ei, pana la urma tot l-am irosit :)

@ judy - iti dai seama. si astea sunt doar cele la care s-au facut poze :D

@ addamissia - pai da, sa se mai distreze si mosii aia amortiti din comisii... da, cica sunt valabile chiar daca scrii mascari pe ele. faza e ca daca le faci poze risti sa te ia astia pe sus. adica mazgalitul e voie da' nu si pozatul :D:D

Trimiteți un comentariu