marți, 22 decembrie 2009

Mircea Badea, presedinte!!

Sponsori:

Una din zilele trecute. Ora 2 dimineata. Piata Victoriei. Sediul Guvernului. Minus 7 grade. Mircea Badea isi face aparitia dezbracat aproape complet, intr-un sort minuscul si cu doua cergi acoperite de smocuri de pene in fata si in spate. Mirciulica al nostru isi respecta astfel pariul pierdut cu premierul Boc si cu ministrul Berceanu ca ultimii nu vor fi in stare anul asta sa construiasca vreun kilometru de autostrada.

Eu spun asa: la cat de preocupati au fost guvernantii sa rezolve problema autostrazii, Mircea Badea se poate considera autorul moral al lucrarii. De-aia propun asa: Mircea, anul viitor te rugam sa faci pariuri cu ei ca nu vor fi in stare sa scoata economia din rahat, ca nu vor fi in stare sa creeze locuri de munca... nu vor putea sa mareasca salariile si sa primeasca banii de la FMI. Mai gasesti tu cateva pariuri... A, iar eu fac pariu cu tine ca nu mi se va dubla traficul in 2010. Macar asa sa ni se rezolve si noua problemele... :)


Vezi si:
- Mircea Badea stie sa faca audienta si dezbracat in maieu
- Mircea Badea isi arunca pantofii dupa Basescu - video
.
Twitter
Facebook

2 Pareri. Comenteaza:

CORA spunea...

Si eu am sa ma duc in fata Palatului Victoria cu pene - si doar cu pene - daca nu ma vor mia obliga sa intru in concediu fara plata!!!

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

poate toti ar trebui sa ne duce asa la guvern. atunci sa-i vezi :)

Trimiteți un comentariu