sâmbătă, 19 decembrie 2009

Copilul japonez loveste din nou - video

Sponsori:

Loveste si masacreaza din nou limba si cantecul. Dar hei, stai un pic. Nu asta se cheama arta?? Nu asta diferentiaza un om de un calculator?? Adica un calculator iti canta de 1.000 de ori aceeasi piesa fara inflexiuni, fara adaugiri, fara nimic... Pe cand omul... pai omul vine cu propria versiune... Asa face si piticul nipon, (era sa zic piticul porno... ce vrei, Romania:) canta propria versiune a cantecului celor de la Beatles - Obladi Oblada. Care intr-o zi ca asta cu vagoane de zapada cazand de sus in jos (versiunea mea despre iarna) e chiar mai buna decat cea originala ;)



Apropos, primul hit al micutzului, cel in care "killereste" piesa I'm Yours a lui Jason Mraz, si cu care ti-am facut cunostinta acu' vreo cateva zile, are la ora actuala aproape 7 milioane de vizualizari pe Youtube. Deci tocmai te uiti la un star in ascensiune, la nivel mondial :)


Vezi si:
- Hockey - un gol cum nu cred c-ai mai vazut - video
- Dans sportiv la 11 ani. Plictisiti sa fie campioni - poze
.
Twitter
Facebook

1 Pareri. Comenteaza:

Sinno spunea...

Chiar as fi curioasa sa gasesc versurile la ce canta pustiu :)). It would go something like this i guess: happy api itsi litzy #$%!@$#[...] obadi obada lalalalalaif goz on @#$*%

Trimiteți un comentariu