marți, 22 decembrie 2009

15 semne ca ai baut cam mult - poze

Sponsori:

Hac, bunaaa jiuaaaa. Eeeeeu nuuu shuuunt beaaaat. Am doooar o proooobleeeema cu gravitatiaaaa. Deci alcoolul e bun, e fun dar nu peste masura. Parerea mea. Am facut toti asta si e naspa rau de tot sa depasesti limita cu bautul. M-am imbatat o data cu un amic pe muzica lui Gica Petrescu, de la final nu am mai putut opri casetofonul... A trebuit sa-l scoatem din priza. Parol. Asta se intampla acum cativa ani buni iar de atunci n-am mai recidivat. Nu-mi place sa detin neaparat controlul dar pe al meu e bine sa nu-l pierd. In sfarsit. Ce-avem aici? Pai cam ce se intampla cand pierzi controlul asta... Apropos, daca mi-e frica de ceva in lumea asta pai mi-e frica de prosti si de betivi. Ca sunt imprevizibili :)

















Vezi si:
- Cum sa pici instantaneu testul de alcool cu fiola - video
- Interviuri. Betivii spun lucruri trasnite - video
.
Twitter
Facebook

8 Pareri. Comenteaza:

Elena spunea...

ce tare e aia cu blonda care pica din masina =))))

adizzy spunea...

o doamne..alea cu vomitat sunt chiar rusionase..dar sustin cea cu blonda e chiar cea mai tare..au fata

Andreea spunea...

Sarbatori fericite cu bucurii si impliniri alaturi de cei dragi! Sa te gaseasca Mosul cu masa bogata si sufletul curat!

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ iulia - iti dai seama cat de prastie trebuie sa fie :))

@ adizzy - la cat de varza sunt, toti astia ajung mai devreme sau mai tarziu la... vomitat :)) si blonda mai e si la volan, stii? :)))

@ andreea - andreea, merci mult de tot. si tie iti doresc toate cele bune. sa dea domnu' sa ni se implineasca cat mai multe din cele scrise de tine pe blog :))

Anonim spunea...

nu-i pentru toată lumea băutura asta :))

Unknown spunea...

îngrozitor, cipicao!!! :))

Judy (Erzsébet Iudith Fat) spunea...

Cred ca nu as suporta sa vad pe cineva drag mie in halul asta!!!Brrrrr......!!!! Iti doresc Craciun Fericit,sa ai parte numai de bucurii si impliniri!!!

Anonim spunea...

Cum e sa te imbeti, sa te urci in 311 de la Rosetti, sa vorbesti cat te tin plamanii si cand iti dai seama ca te auzi prea tare sa te uiti la lume in autobuz si sa spui:"Shhttt! N-ati auzit nimic." Am jurat ca nu mai fac asa never ever :)))).

Trimiteți un comentariu