miercuri, 4 noiembrie 2009

Update de PR la Anti-Plicti intr-un moment cam... ciudat :)

Sponsori:

Anti-Plicti a inregistrat o mica victorie in lupta cu Google. La sfarsitul lunii trecute a avut loc un nou update de PR (Page Rank) al motorului de cautare iar blogul de fata s-a ales cu PR 4.

Pica excelent, cu ghilimelele de rigoare, acum cand, nu cred ca am apucat sa-ti spun, dar mi-am achizitionat domeniu nou. Este www.antiplicti.ro dar inca nu stiu daca o sa-l si pun in functiune, cel putin deocamdata. Incerc sa fac un redirect de pe Blogspot dar momentan lucrurile nu sunt asa simple cum par. Nici nu stiu daca Blogger accepta sa faca redirect catre un domeniu .ro. Apropos, stie careva ceva de treaba asta?? Oi rezolva-o cumva... dar oricum nu chiar acum...

Ce-ar mai fi? Pai, ca sa nu ma bucur singur, iti spun ca PR-ul asta 4 aduce beneficii tuturor celor catre care exista link de pe Anti-Plicti. PR-ul, pentru cine nu stie, este o clasificare a site-urilor, in functie de care apar rezultatele cautarilor in motoarele Google. Adica cu cat e PR-ul mai bun cu atat apari mai sus in cautari. Iar un link de la un blog cu un PR ok inseamna ceva bun pentru fiecare dintre cei care primesc link. Ma rog, ai inteles ideea.

Deci asta e miscarea... Pentru cei interesati, Anti-Plicti face in ultima vreme cam peste 800 de vizitatori unici/zi, conform trafic.ro... Ne apropiem de 1.000 de articole si doua mii si ceva de comentarii... In ianuarie sarbatorim... cat oare? Doi ani :) Merci frumos tuturor!!


Vezi si:
- Ati votat: Anti-Plicti un blog de aproape nota 9
- Cum am ajuns aici + multumiri
.
Twitter
Facebook

4 Pareri. Comenteaza:

Lucian spunea...

la mai multi!!! :))
trebuie sa vad si eu ce e cu PR-ul asta si cu google in general, ca vizitatorii mei de pe google sunt cam 5% din totalul vizitatorilor si sigur nu e bine :)

raluca caranfil spunea...

Cum ai facut exact sa iti iei domeniul?

Teo (Trafic de gânduri) spunea...

Pupici de 2 x.
Primii sunt pentru linkuri iar tura a doua e pentru ceea ce ai reuşit până acum. La mai mare!!!

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ lucian - multumesc. specialistii au pareri impartite. din ce stiu eu majoritatea spun ca e destul de important. ca ajuta traficul din google. sigur ca se poate trafic si altfel, probabil cum e cazul tau.

@ raluca - pai m-am dus la rnc la sediu (undeva pe linia lui 41, nu f. departe de casa presei sau biserica casin). iti trebuie o rezervare a domeniului prealabila pe net. acolo la rnc platesti si gata. domeniul e al tau :) tot ce ai de aflat gasesti pe www.rnc.ro

@ teo - merci mult. au venit si de la sine, unele... io m-am cam distrat in mare parte a timpului ;)

Trimiteți un comentariu