vineri, 27 noiembrie 2009

Un presedinte (prea) jucator...

Sponsori:

A dat sau n-a dat? Asta-i intrebarea... Cred ca poti trai si fara parerile mele, caci filmul cu presedintele Basescu lovind un copil a fost difuzat de mii de ori pe televiziuni. La fel si comentariile pe tema asta. Totusi nu pot rata ocazia sa zic pe scurt asea: evident ca filmul e real... toate indiciile conduc spre ideea asta. In plus, americanii abia daca pot sa faca un trucaj atat de bun. Deci ai nostri nici vorba... De fapt nici nu cred ca se pot face inca trucaje atat de bune, in general. In sfarsit, mai mira pe cineva gestul presedintelui?



Vezi si:
- Joc online: sparge-i mecla lu' Basescu
- Basescu. Traian Basescu... - 100 de poze inedite
.
Twitter
Facebook

2 Pareri. Comenteaza:

Spirocheta spunea...

Nu'i iau apararea lu Baselu' dar nu stie nimeni ce i'o fi spus copilul ala. Pentru ca pustii de varsta lui sunt foarte nesimtiti. Plus ca nu l'a omorat, i'a dat o palma si baiatul radea.
In fine, nu cred ca nu va mai trebui sa'l votati pentru asta. Nu trebuia sa'l aduceti in turul 2, pentru ca ati vazut ce a facut[de fapt n'a facut] in 5 ani de zile. Vom fi in continuare o tara de pasarici si gaozari!
Va multumesc in numele tuturor celor fara drept de vot.

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

violenta is not good. de orice natura din partea oricui, cu atat mai mult din partea unuia care intamplator e seful statului. comentam mai devreme - inghitim prea multe, noi ca natie. n-o fi cea mai buna natie dar schimbarea incepe cu fiecare. cand vei vota sper chiar sa ai cu cine... ca eu unul nu prea am :)

Trimiteți un comentariu