sâmbătă, 7 noiembrie 2009

Pestii N24 fac audiente record

Sponsori:

Un articol si o analiza geniale pe Pagina de Media... Despre acvariul pe care il difuzeaza live, in fiecare noapte, postul de televiziune N24... Nimic deosebit pana aici, doar ca datele de audienta arata ca lumea se cam uita in draci la "emisiunea" asta.

Cred si eu treaba asta... la ce programe difuzeaza restul televiziunilor zi de zi, privitul la pesti dupa miezul noptii este o delicatesa binemeritata pentru toata lumea.

Deci fii atent: cifrele spun ca in medie cam 6-7.000 de telespectatori stau cu ochii beliti, in fiecare noapte, la pestii de pe N24. Asta insa nu e tot. Au fost si varfuri in care ratingul a ajuns la 17.000 de persoane, semn ca activitatea din acvariu s-o fi incins, vorba lui Obae :))

Iata cum se face audienta in Romania, cu pesti xifo (cei rosii) si sanitari (cei albi)... Tare? Fiindca tot veni vorba, mi-au cazut zilele trecute ochii pe acvariul din clipul urmator. Il cheama Kuroshio Sea si inteleg ca este al doilea acvariu ca marime din lume. Evident in Japonia. Luati-va cele 4 minute si ceva si uitati-va la el... merita. Relaxarea este garantata :)




Vezi si:
- Cele mai originale acvarii de prin lume - poze
- Ce ti-e sa fii si peste... - video
.
Twitter
Facebook

4 Pareri. Comenteaza:

Catalin spunea...

O posibila explicatie ar fi ca unii oameni adorm cu televizorul deschi si evita posturile care fac ca naiba - mai ales cand difuzeaza reclame. Eu dau pe TVR cultural cand vreau sa dorm - pentru ca difuzeaza piese de teatru sau concerte simfonice si nu se schimba cadrul prea des.

mirolara spunea...

wow! super! un motiv in plus sa vad japonia... :)

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ catalin - interesanta explicatia. eu adorm de obicei pe mircea badea nici acolo nu se prea schimba cadrul :) bine, probabil ca cele cateva mii de telespectatori nu sunt aceiasi, se mai schimba intre ei insa suma ramane constanta, ma gandesc...

@ mirolara - hehe, sa ma iei si pe mine :)

Catalin spunea...

Daaa.. si Mircea Badea, cand il nimeresc. Doar ca uneori se intampla contrariul - ma culc mai tarziu din cauza emisiunii lui, in momentele in care chiar e amuzant si nu o ia pe aratura. :)

Trimiteți un comentariu