duminică, 29 noiembrie 2009

Lucian Bute. Suntem iar cei mai buni din lume la box...

Sponsori:

Boxul face prima pagina zilele astea in Romania. Dupa ce presedintele si-a exersat abilitatile in domeniu pe un copil de 10 ani, acum o stire din adevaratul box mi-a umplut creierul de mandrie. Lucian Bute l-a batut mar, prin knock out, pe mexicanul Librado Andrade... a ramas cel mai bun din lume la categoria lui si probabil a intrat in istoria boxului romanesc (daca nu era deja) si mondial.

foto: Mediafax

Sincer, as fi vrut sa nu fie din box stirea asta... As fi vrut un sport mai pasnic. La cum ne e insa viata, iata ca ajungem sa excelam la de-astea violente. E bine si asa. Luciane, ma bucur ca sunt compatriot cu tine... nu e usor sa ajungi unde ai ajuns tu. Prefer chiar o stire din box decat eternele lupte de campanie, de parlament si de moguli.

Apropos, alaltaieri s-a mai intamplat o chestie care ar fi trebuit sa fie de departe stirea numarul unu a momentului. Desemnarea lui Dacian Ciolos drept comisar european pentru Agricultura. Adica Romania a cam pus mana pe un post de ministru european intr-un domeniu f.f.f. important - Agricultura. Am mai avut unul, pe Leonard Orban la multilingvism dar ala nu era mare lucru de capul lui (de portofoliu nu de om:). Acum Agricultura s-ar putea sa fie chiar al doilea sau al treilea domeniu ca importanta din Comisia Europeana (deci Europa), dupa piata interna si, eventual, intreprinderi si industrii sau afaceri economice...

El e Dacian Ciolos, pentru cine nu stie...

Iata ca se poate, romanii nostri scot capul in lume. Doar ca nu prea fac rating la noi in tara. Boxul prezidential e mult mai interesant... Nu mai vorbesc de Nikita sau, ma rog, de blonda care i-a sucit mintile lui Irinel... Daca toate energiile consumate cu prostiile astea ar fi folosite sa ne invete sau chiar sa ne manipuleze pe noi ca natie sa fim mai buni, sa ne schimbam incet mentalitatea, sa stim ce si cum sa facem mai bine in viata asta, tara ar ajunge undeva mai bine. Vise, taica, vise... :)


Vezi si:
- Un roman a gasit 6.000 de euro si i-a dat inapoi (!?!?!)
- Romanii ar trebui sa intre cu totii pe teren...
.
Twitter
Facebook

3 Pareri. Comenteaza:

Anonim spunea...

Macar aici sa fim si noi buni

Daca ai timp arunca o pivire pe blogul...Cine site,poate facem un schimb de linkuri/bannere:D

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

imi place blogul tau. o sa facem cumva :)

Anonim spunea...

scuze ca revin aja de tarziu..
eu o sa.ti pun linkul si astept acelasi lucru si de la tine:)

Trimiteți un comentariu