miercuri, 25 noiembrie 2009

Ce problema am cu blogurile de fete

Sponsori:

Nu mai stiu daca sunt romantic. Obisnuiam sa fiu, asta ti-o spun cu siguranta. Ceea ce voi scrie va supara, cred, pe unele dintre voi, mai permanente sau mai pasagere vizitatoare ale blogului de fatza. Foarte multe, spre majoritatea blogurilor de fete ma lasa perplex. Pur si simplu nu le inteleg... Asa ca am nevoie de ajutorul vostru sa ma faceti sa le inteleg. Uite, sa-ti dai un exemplu: am in RSS feeder un blog al unei domnisoare (nu spui care, nu e relevant) si o sa-ti citesc cateva titluri sau cate ceva de prin cuprins. "În fiecare zi mireasa aş dori, încântându-ţi Olimpul, să fiu", "Rabdarea implinirilor", "Iar pe când timpul va ridica în voi alt val de temeri, eu voi muri veşnic într-o splendidă pictură naivă", "Două picături de cer şi zâmbetul tău m-au făcut clepsidră"... Sa mai zic sau ai inteles ideea?

Faza n-ar fi niciuna daca nu as fi citit zeci de bloguri pe profilul asta. Adica niste lesinaturi daca-mi permiti exprimarea... Adica ele nu sunt lesinaturi, pur si simplu nu sunt pe gustul meu... Intrebarea mea a fi in felul urmator: asa sunt construite fetele? Cu poezia in sange?? Stii... le vezi pe strada sau le cunosti ca fiind calare pe situatie, stapane pe destinul lor si al altora... apoi se duc acasa si scriu lesinaturi pe blog...

Nu ma intelege gresit. Imi place poezia pana la un punct, chiar si arta tot asa... am mai citit si eu o carte in viata asta... Dar de-acolo pana la a avea viata si modul de exprimare profund marcat de poezie, arta si talent chinuit e cale lunga... Deci ce ne facem fetelor?


Vezi si:
- Fetele cu care ma cert eu...
- Cate fete am avut
.
Twitter
Facebook

10 Pareri. Comenteaza:

Dili spunea...

Au, pregateste-ti muschii poentru un biciuit indelung.... mai barbate, pai cauta si tu despre materia alba si cenusie la barbat si la femeie si vezi cum functioneaza creierasul nostru.... pe scurt vine cam asa: un pas la noi inseamna o suta imprejur, la voi unu-n fata. Sau fir despicat in sapte la fete, fir intins la baieti. Asta e ideea.
Iti doresc intelegere maxima cu prietena sau sotia, iar daca aceasta nu exista tin pumni sa te mulezi dupa stilul ei pe care, a propos, nu-l va schimba cat haul.
Mii de petale parfumate sa-ti mangaie sufletul si infinite raze de suflet blajin sa-ti poarte trupului si viselor de grija! :DDDDD

Diana spunea...

Da, femeile sunt mai sensibile decat barbatii, asta e clar insa orice e prea mult strica. Intotdeauna.
Sper ca nu am cazut si eu un extrema asta :)) In fine, imi place sa cred ca sunt mai cu picioarele pe pamant.
Pup

Judy (Erzsébet Iudith Fat) spunea...

Ce pacat ca eu nu sunt nascuta sa fiu poeta!!!hi.hi.hi...Ia spune(bineinteles daca m-ai cautat)ce nu ai gasit in regula?Ca sa stiu sa repar!!!!

Ana-Maria spunea...

Pai...nu stiu altele cum sunt,insa eu nu le-am avut si nu le am cu poezia.tare greu ingjit genul asta de manifestare,insa am mintea deschis si ma chniui sa inteleg poezia,atat cat pot.Asta nu inseamna neaparat ca si creez poezie...
Este o varsta cand fiecare om se simte poet...o fi vorba despre asta la fetele de care spui in postare....
Si da,femeile,in general,sunt mai sensibile decat barbatii....asa suntem creeate si asate sa umblam liber prin lumea mare....hehehehe....

Anonim spunea...

:))) Mi-ai placut aici. Io propun sa le dam niste baieti sa-si faca de cap cu ei si dupa aia vedem reactiile acestui tratament. Ce zici?

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ dilimache - off, barbatul tre' sa le faca pe toate in viata asta... si deasupra tuturor sa mai si inteleaga si sa se muleze dupa fata... ca ea are momente poetice... perpetue... noroc ca nu suntem in matriarhat ca mancam cu totii pamantul pe aici :D:D

@ diana - din cate te cunosc, nu pari a fi in categoria aia... citesc blogul tau cat de des apuc si-mi place, cum bine stii. nu prea am in blogroll asa bloguri... ;)

@ judy - am observat multe chestii culinare la tine pe blog. nu am nicio problema cu asa ceva. exista o nisa pentru ele si foarte bine... bine, nu e pentru mine dar sunt absolut convins ca exista multa lume care apreciaza situatia.

@ ana-maria - nu stiu daca fetele sunt mai sensibile ca baietii ca si ei sunt suficient de sensibili. dar da cred si eu ca au o latura sensibila. si e foarte bine ca e asa, ca altfel lumea ar fi fost mai urata :)

@ addamissia - hahaha. haoleu, chiar asea nu mi-as fi permis ca sunteti si voi ale noastre... dupa aia ar scie de masini si fotbal am intra in altele... :))) dar da :D

Diana spunea...

Multumesc frumos Cipri, ai ramas un dragut!

Unknown spunea...

cippy, eşti o victimă :)))


bine că nu mă încadrez în categoria aia de leşinate că m-aş fi sinucis!

Unknown spunea...

Am avut si eu o perioada (14-16 ani, cred) cand scriam poezii si proza in genul asta... de fapt un pic mai black si mai "prapastioase". Acum ma apuca rasul cand le recitesc, dar nu le arunc. Asta simteam atunci... dar poate din cauza ca nu eram neaparat fericita :D.

Elena Toma spunea...

La extrema cealalta sunt cele "emo"-tive. Bine ca macar sunt scrise corect "lesinaturile" alea. Cat despre sensibilitate... nu cred ca este vorba de asa ceva, ci de dorinta de atentie a unora. Si categoria asta nu are sex!
Felicitari ca ai avut... stii tu singur ce este in locul celor 3 puncte, ca sa ataci subiectul. Cu atatea femei, riscai sa iesi "scarmanat" de aici si etichetat misogin.

Trimiteți un comentariu