vineri, 2 octombrie 2009

Toti vrem cate ceva. Dar de oferit, ce oferim??

Sponsori:

De vreo cateva zile, pe Realitatea TV esti pur si simplu inecat de noua lor campanie cu respectul, "noi vrem respect". Ma, e o chestie buna... Si eu vreau respect si tu vrei respect... si domnul vrea si doamna vrea... Toti vrem cate ceva, suntem mereu nemultumiti. Ca tara, ca politicienii... ca economia, ca vanzatoarele, ca tiganii, ca echipa nationala... Toate ne put. Suntem f.f. specialisti si VREM. Cerem si vrem...

As pune problema in felul urmator: noi ce dracu oferim? Suntem mai buni ca cei carora le cerem?? Tara de fapt suntem noi, fiecare dintre noi. Am mai spus asta - Base' pe vremea cand era ministrul Transporturilor a fost intrebat de ce e mizerie in trenuri. Si el a raspuns: "da' ce credeti, doamna, ca cei care fac mizerie sunt controlorii??" Stii ce zic?

Ca de fapt noi suntem cei care ii facem audiente lui Becali, lui Dan Diaconescu, lu' Captos si mai stiu eu cui. Noi, sau dintre noi, sunt cei care asculta manele. Eu insumi mai arunc chistoace de tigara pe strada sau nu las babele sa stea jos in autobuz decat daca vad ca chiar lesina... Ne multimim cu un job platit asa cum e platit, mai chiulim, ne mai bagam picioarele... stam pe net sau pe mess la servici...

Stii cum zicea J.F. Kennedy? Nu intreba ce poate face tara pentru tine, ci intreaba ce poti face tu pentru tara... Pai nu?


Vezi si:
- Cat de civilizat sa fiu?
- De ce trebuie sa urlam in Romania
.
Twitter
Facebook

2 Pareri. Comenteaza:

Anonim spunea...

Da, good point. Ştim să cerem în gura mare câte ceva, dar de dat...nici vorbă. Hal de oameni...

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

pai pe cuvant daca nu e asa... si eu am pretentii de la altii si altii de la mine... si mereu ma gandesc ca nu da mereu cu plus sau nici macar cu zero. toti vrem :) si aoleu cati de-ai mei se mai plang... te doare capul :)

Trimiteți un comentariu