joi, 15 octombrie 2009

Stire bomba: Emil Boc, sexi?? Daaa! Locul 94 in lume...

Sponsori:

Asta e una dintre cele mai tari stiri pe care am pus mana in ultimele luni. Ca Emil Boc a fost (si este inca) un prim-ministru mediocru mai treaca, mearga... Ca e mic de inaltime, hai ca nu e singurul... Ca vorbeste repede... mnoa, intelegm ce zice. Dar ce zici de asta: Emil Boc este pe locul 94 in lume intre cei mai sexi sefi de stat sau de guvern. Da, ai citit bine. Un site international face un clasament in acest sens si are 172 de astfel de demnitari. Iar dragul nostru premier a rupt inima a peste 50 la suta dintre internauti... E?? Nu-i asa ca te-ai indragostit brusc de el??

Base' nici macar nu figureaza in clasament, asa ca iata de unde vine de fapt succesul PD-L, de la frumusetea si sexitatea presedintelui sau, marele barbat de stat, Emil Boc. No, ca sa nu mai avem comentarii.

Pentru conformitate o sa-ti spun doar cine e pe locul intai iar daca vrei sa vezi tot clasamentul, vezi AICI. Asadar cel mai sexi sef de stat sau de guvern este premierul Ucrainei, Iulia Timoshenko. Sa tot fi condus de un astfel de prim ministru, nu?



Vezi si:
- Domnul Boc, cu respect, cred c-ati nenorocit o fata
- Mutule, nu te vad prea bine la nationala
.
Twitter
Facebook

4 Pareri. Comenteaza:

adizzy spunea...

sunt socata :)) m-am uitat la tot..da locul unu merita :)

Anonim spunea...

mie imi place locul 15 :D

Dili spunea...

cum.mai.nu.l-au.pus.primul?!?aoleu,.pacat.ca.nu.mai.e.PM.ca.dadeam.fuga.sa-l.votez,.o.sa.ma.multumesc.sa-l.visez.la.noapte..mmmmmm...............

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ adizzy - nu o gasesc pe doamna timoshenko extraordinar de faina dar e ok. iar pentru un demnitar e chiar ok :)

@ april - 15, haha. nu ai gusturi rele. e un fel de base negru, nu?

@ dilimache - ma nu l-au pus ca inca n-au aflat de top. dar acum ca a aparut pe anti-plicti o sa lucreze la asta :))

Trimiteți un comentariu