marți, 6 octombrie 2009

Originea vorbariei, adica a discutiilor despre nimic - video

Sponsori:

Vorbaria, discutiile de complezenta... small-talkul, cum ii zic englezii si americanii, e o treaba care mie imi place foarte mult. Chiar cred ca e necesara, te si pune un pic la incercare... sa te gandesti ce dracu sa mai zici, ca sa treaca timpul. Si, evident, ca sa nu stai ca boul langa cineva :)) O intalnesti pe vorbaria asta pe la receptii, la discutiile pe holuri si mai ales in pauza de tigara. Eu acolo ma lovesc de ea cel mai des :) Stii cum se spune - cand nu mai ai ce sa zici, o bagi pe aia cu vremea. Cum e, cum va fi, cum ar putea fi, cum nu e bine sa fie vremea si variatii pe temele astea. O teorie personala e ca barbatii sunt mai buni la small-talk decat femeile dar astept contraziceri. Pai femeile sunt mai pragmatice, n-au ele timp de... prostii, haha. In sfarsit, avem aici un clip simpatic despre cum a aparut vorbaria, adica small-talkul.



PS: mammoth = mamut, elefant preistoric :) Stiu ca stii dar de control :))


Vezi si:
- De ce s-a inventat emailul? - video
- Oops!! Din ciclul "sa lasam interzisi cititorii" - video
.
Twitter
Facebook

5 Pareri. Comenteaza:

Spirocheta spunea...

Genial!

herrdanovici spunea...

Idee pentru urmatorul sondaj, ca doar nu poti lasa asa blogu fara un sondaj: Who likes mammoth? Pe mine poti sa ma treci la me like mammoth. :)

Anonim spunea...

isteata abordarea

Amélie spunea...

interesanta "istorie" :)) ;)

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ spirocheta - :D

@ herrdanovici - haha, hai ca m-ai distrat teribil :)) hai ca tot blogul asta e un fel de me like mammoth dar sa nu mai spui la nimeni ;)

@ alecs76 - dap, destepti englezii astia :)

@ amalie - daaaa. oare chiar asa o fi fost?? ;)

Trimiteți un comentariu