joi, 1 octombrie 2009

Coalitio, adio si n-am cuvinte!! (Ba chiar am... :)

Sponsori:

S-a dus dracu' si visul presedintelui. Ca asa a zis in decembrie, Base' - ca i s-a implinit visul, ala de-a avea un guvern cu larga sustinere parlamentara. Intre timp i-a trecut si de astia... Asa cum poate ai aflat, PSD-istii au iesit azi de la guvernare, nemultumiti de... niste chestii care nici nu mai conteaza. Nu o sa fac o analiza politica, o sa spun doar atat: bah, va doare la pistol de tzara asta, de stabilitate, de criza si de tot!! Important e sa mai castigati niste alegeri, sa mai prostiti niste prosti (care v-or mai vota... pe oricare) si sa va mai dea de lucru inca vreo cativa ani. Ar fi vai si-amar de voi daca ati ramane fara jobul asta de-a aparutul la televizor si de-a debitatul de analize politico-macro-economice. Atata stiti, sa scoateti panglici pe gura. Ne ducem dracu, mai e si criza iar voi (guvernanti, da? ca nici nu pot sa va zic altfel) nu stiti care o aveti mai lunga... (despre axa din sondaje e vorba, evident :)



Vezi si:
- Berceanu a aflat in ce directie se indreapta Romania
- Elena Udrea - mesaj clar pentru parlamentari
.
Twitter
Facebook

5 Pareri. Comenteaza:

Teo (Trafic de ganduri) spunea...

Bleah, câh, pfui precum şi toate celelalte interjecţii (dacă mai sunt!)care ar putea exprima "sentimentele" faţă de clasa politică actuală - cu atât şi nimic mai mult aş cadorisi actuala clasă politică. Ba şi cu nişte şuturi dorsale!

Isa spunea...

Pana la urma..cine din cei care au fost "la putere" au facut, sau au face, ori vor face[ cei ce vor veni] ceva pentru mine, pentru tine, pentru toti?Pentru Romania, in general?!

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ teo - dap. cam asa e. doar ca, cu cat le dam mai multe suturi cu atat mai imuni devin :))

@ musicinfusion - hehe, buna intrebare. au facut pe dracu. de fapt au facut pt. ei foarte multe.

Dili spunea...

Mda, ei arunca piatra si noi ne baldabacaim prin apa dupa ea ca prostii; te surprinde ca sunt egoisti?! sau ca in ciuda obrazului batut de presa straina cum ca acum ne gasi si pe noi criza politica, fix in toiul aleilalte - ei tot pe-a lor au facut-o?! De ce sa te consumi cand oricum te consuma urmarile faptelor lor destul??
Acum, in paranteza, de o saptamana am numai vesti proaste, cu morti, accidente, disparuti printre cunoscuti sau de alta natura. O s-ajung sa cred in perioade malefice daca se mai intampla ceva, ca doar nici un rau nu vine singur, ci cu inca zece prieteni negri. Sa vcedem maine daca pica vreun avion sau daca mai deraiaza vreun tren.. Doamne feri!

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ dilimache - ma nu ma surprind multe dar asta chiar a fost groasa. adica in mijlocul crizei in care n-au facut nimic au pleznit-o pe asta... pai zi si tu...

cat despre chestia malefica, nu mi-e straina. adica cred ca cunosc sentimentul. s-ar putea sa ajute sa mai ignori din ele, oricat de greu ar fi. ca le mai si atragi...

dar intr-adevar, si mie cand mi se intampla doua, obligatoriu mai vin. dar stii ce? ABSOLUT mereu a existat o lege a compensatiei. a aparut si soarele, fara exceptie. daca esti perceptiva cum spui n-ai cum sa nu fi observat asta...

Trimiteți un comentariu