marți, 28 iulie 2009

Elena Udrea - mesaj clar pentru parlamentari

Sponsori:

Evident ca nu e chiar asa, insa pe Elena Udrea a parut c-o doare la pistol de faptul c-au luato opozitia (PNL) si semi-opozitia (PSD) in colimator. Cei din urma au cerut, si au obtinut, ieri in Parlament o comisie care s-o ancheteze un pic pe doamna Udrea la felul in care, zic ei, a spart bani la Ministerul Turismului. Doar ca Elena Udrea nu e Monica Iacob Ridzi, asa ca le-a zis alesilor cateva sa le mearga la suflet. Dupa principiul "ba pe-a ma-tii", ministra Turismului i-a chemat pe parlamentari la Minister "sa-i masoare perdelele". Dupa cum vezi mai jos, Anti-Plicti a tradus cam ceea ce a vrut doamna Udrea sa spuna ieri in Parlament... :)

Ca referinta suplimentara, iti reamintesc ca prin 2004, Adrian Nastase, pe atunci prim-ministru aflat la maximul puterii sale, cerea opozitiei sa mearga sa-i numere ouale. Aluzie la cercetarile pe care voiau sa i le faca la ferma sa de la Cornu. Dupa cum vezi jos, Vanghelie nu e chiar prost. A inteles repede despre ce e vorba in propozitie :)

Ce sa mai zici? Cam asa se face politica in Romania... Si eu ii invit pe cei care mai au cate o problema cu Anti-Plicti sa vina sa-mi numere posturile :))


Vezi si:
- Noile reclame de promovare a Romaniei fac toti banii - video
- Cum blamezi o injuratura scriind exact despre ea
.
Twitter
Facebook

0 Pareri. Comenteaza:

Trimiteți un comentariu