vineri, 6 martie 2009

Cum blamezi o injuratura scriind exact despre ea

Sponsori:

Noua nu ne plac cuvintele m**e, c*r si f**ai!! Nu, nu!! Decat daca scriu altii despre ele. Iar daca o fac, vom fi cei mai bucurosti sa preluam textul cat mai integral si necenzurat si sa-l punem in paginile noastre imaculate. Da, da. Abia asteptam sa mai injure unul si altul ca sa avem si noi ce scrie.

Caci asta face chiar astazi un ditamai quality-cotidianul central. Preia hartza dintre Elena Udrea si Ciutacu dar are grija sa-l condamne pe cel din urma pentru c-o face troaca de porci pe ministra blonda. Si-n timp ce ne spune cum incalca ziaristul, la el pe blog, ORICE URMA DE ETICA JURNALISTICA, ce face ziarul???? Ne reda exact cuvintele ciutacului. Adica cele scrie de mine in prima propozitie, m**e, c*r si f**ai.

Ar mai fi ceva de zis? O stii pe aia - hotul striga hotii?? Cuvintele sunt sarace. Acum ce sa mai zici? Uite ca si eu fac la fel, adica pana la urma chiar daca intr-o fotografie dar tot iti arat si eu cuvintele alea rusinoase... Ce sa mai incoace-incolo... Ne place tuturor sa ne bagam boticul in borcanul cu miere. Dar eu sunt un blog amarat pe cand ei... ei sunt ditamai deontologii moralisti. Ai vazut cum i-au zis - ca incalca orice urma de etica jurnalistica. Hai ca asta mi-a placut. :))

Daca nu o mai tii minte, vezi ca la linkuri jos o sa pun articolul ala cu p**a in titlu (primul link). E al aceluiasi ziar ca si acum. Eu inca astept cuminte niste cuvinte de-astea grele dar fara stelute. Curate asa, cum le-a facut mamica lor. Ce sa ne mai complicam cu stelute?? Si cand te gandesti ca lui Mircea Badea i-au dat 100 de milioane amenda ca a zis pe post "tigan borat"...


Vezi si:
- Titlu de ziar - no comment
- Presa si masina de produs "rahat" (la propriu)
.
Twitter
Facebook

0 Pareri. Comenteaza:

Trimiteți un comentariu