vineri, 23 octombrie 2009

Ce zici de un flash mob de 20 de mii de insi? - video

Sponsori:

Oare cum e sa fie spectacolul in "tribune" si nu pe scena?? S-a intamplat acum recent... Incepea al 24-lea sezon al emisiunii Oprah... in Statele Unite, evident... Mnoa si erau ei pe o scena in Chicago si a inceput sa cante live Black Eyed Peas, piesa "I Got a Feeling..." Partea proasta e ca din cei peste 20.000 de fani prezenti acolo doar o singura fata dansa ca nebuna... Restul stateau ca mortii... Pana la un moment dat cand... dar mai bine vezi jos. Impresionant!!!



Cam asa se face un flash mob la casele mai mari. Nu dansatori cu fitze, care aplauda cand se termina, de bucurie ca... a fost :) Iti faci treaba, dansezi acolo, nu chiulesti. Dai totul pe teren. Esti o parte (mica dar importanta) a angrenajului. Hai ca nici Ceausescu n-ar fi fost in stare sa organizeze asa ceva :))


Vezi si:
- Flash mob tribute to Michael Jackson. I love you, Sweden - video
- Genial!! Reclama incredibila la un reality show - video
.
Twitter
Facebook

4 Pareri. Comenteaza:

Anonim spunea...

Uau! Adica, uau! Marfa! Asta da organizare.

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

dap. imi plac si mie ingrozitor chestiile astea. emana f.f. multa energie pozitiva. mie-mi trece prin monitor energia asta. fara misto :)

Radu spunea...

din cate stiu eu un adevarat flashmob e ceva spontan, nicidecum ceva pus la pucnt. poate gresesc, dar ma indoiesc :)

Isa spunea...

Da, in ultima vreme a fost mare valva cu ceea ce s'a intamplat aici.Dar, iti dai seama cat s'au pregatit aia sa faca asa ceva...adica..sa nu crezi tu ca aia era singura care dansa acolo la inceput degeaba...uite'te la ceilalti, stau extraordinar de incordati, drepti.Poi, e pus la punct si virgula dinainte nu?
Oricum, impresionant e ce'a iesit si numarul lor..

Trimiteți un comentariu