vineri, 16 octombrie 2009

Cate fete am avut

Sponsori:

Cate fete am avut in viata asta, toate au contat... asta vreau sa-ti spun... ;) Ne mai distram un pic si noi cu titlurile dar chiar am invatat ceva de la toate reprezentantele sexului frumos langa care am avut onoarea sa stau ca prieten, amic sau cunostinta. As putea trai fara ele?? Cred ca da dar foarte greu, desi uneori imi mai vine sa scot pistolul de sub perna si sa... le stropesc :)

Eu, ca baiat, dintotdeauna m-am inteles mai bine cu fetele decat cu semenii mei (eroare intentionata, hihi). Pai au un fel de a intelege, de a se raporta la lume, de a vedea situatiile cu alti ochi decat o fac eu sau din ce-am mai vazut ca o fac alti barbati vanjosi din jurul meu.

Numai ca, cu cat inaintezi in varsta, descoperi lucuri pe care nu ai fi vrut sa le vezi. Descoperi ca ele intre ele nu se prea iubesc. Si asta nu e prea bine si m-am intrebat oare de ce. Or fi ele de pe alta planeta decat noi barbatii, dar ele intre ele (pentru ele) sunt din acelasi aluat. Deci se cunosc, isi stiu "manevrele", se citesc una pe alta. Fiind mai multe si (pe unele aspecte) muuult mai evoluate, competitia... lupta pentru masculul care s-o ia de soatza si sa-i permita sa se ingrase in voie, e destul de acerba... Apropos, de unde si de ce, ma, raliul asta pentru a te insura, a face plozi si a trai pana la adanci batranetze langa aceeasi persoana??

De-aia scriu postul asta, acum, pentru ca cineva m-a intrebat astazi de ce nu ma insor... De ce m-as insura? Ca sa ce?? Ca sa nu mai pot fuma in camera?? Ca sa lucrez la laptop in bucatarie?? Glumesc, evident, ca sunt si avantaje...

Deci asta e miscarea cu baietii si cu fetele... Ce mai remarci cu trecerea varstei? Sau ce mai remarc eu?? Pai remarc ca, saracele, toate majoritatea pe care le intalnesti in diverse locuri sau pe strada sunt aranjate... fardate... cu unghiile facute... de-astea... Barbatii?? Pai barbatii, cu 10 tricouri si o pereche de blugi au trecut vara, daca intelegi ce vreau sa spun... Si atunci pentru cine se aranjeaza?? Pentru utopicul fat-frumos?? Ca poate-apare?? Pentru self-esteem-ul lor?? Poate...

Si vreau sa mai spun ceva ce demult ma ardea pe limbutza. "De ce iubim femeile" e cartea lu' Cartarescu si a facut ragavii acum cativa ani. Am rasfoit-o si eu si scria, din punctul meu de vedere, foarte multe aberatii acolo. Cartarescu, indragostitul cu cosuri pe fatza (eufemistic vorbind) isi dadea el, pe sub plapuma, cu parerea despre sexul frumos. Sunt convins ca multe fete au juisat, ma scuzi, vazand ce frumos scrie tocilarul cu parul in vant despre ele...

yes, it's a man, ladies and get's

Dar intreb in felul urmator: cate dintre voi, stimate co-locatare de planeta, l-ati vrea de prieten, barbat sau amant? Spun asta in ideea in care nu stiu in ce masura Cartarescu ar fi avut atatea experiente incat sa va cunoasca atat de intim si sa mai si scrie o carte despre voi. (Nu spun ca eu as fi sau as fi fost mai bun ca el, sau ca pentru experientele mele nu ti-ar ajunge doua foi A4... Nu, dar asa, ca idee...)

In incheiere, pentru ca au mai fost unele accente pe blog, de-o oarecare natura, precizez asa: nu, nu sunt misogin. Imi place sa mai sicanez sexul frumos, dar vorba aia: cine se tachineaza se iubeste, nu? Adica motive de sicanat ar fi, dupa cum vezi jos :)

The image “http://i37.tinypic.com/15gb4w2.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.

Anyway, iubesc fetele in felul meu, imi place sa interactionez cu ele... desi uneori nimic nu se compara cu o bere cu baietii. De-aia cred ca exista un rost in toate... Si vorba aia, avem o istorie comuna de mii de ani in spate... Daca lucrurile n-ar fi fost cum trebuie, ceva s-ar fi stricat pe parcurs si jucaria n-ar mai fi functionat.

Asa ca iata-ne in anul 2009 (dupa Hristos) nefiind in stare de razboi, noi barbatii si voi femeile, deci ceva trebuie ca merge ca uns acolo... Si stii cum e, vorba poetului: women, can't live with them but can't live without them... :) (Acum c-am scris articolul asta frumos si cuminte, doua luni pot sa scriu posturi misogine?? :)

PS: am auzit ca daca intrebi o fata cati parteneri a avut, iti va spune de trei ori mai putini. La baieti e un pic invers, adica iti vor spune de trei ori mai multe... Deci eu daca zic 100 e bine? :)


Vezi si:
- 20 de baieti frumosi pentru fetele cuminti - poze
- Paradoxul fetelor
.
Twitter
Facebook

6 Pareri. Comenteaza:

Anonim spunea...

Stii ca am fost la o nunta de curand, nu? Eh, acum nu mai scap de partenerul de la nunta. E un baiat super ok, manierat, cuminte. Dar...ce pacat pentru el ca eu iubesc libertatea mea mai presus de orice. Si nu renunt la ea, inca :D. Apoi, daca tu te ai bine cu fetele, eu ma am bine cu baietii. Adica sunt mult mai apropiata de ei decat de fete. E altceva, o altfel de conexiune, altfel de idei, ai cu cine sa schimbi pareri si conceptii fara sa-ti dea nimeni in cap ca nu esti la moda, ca de ce nu te-ai machiat azi, ca de ce nu vrei sa mergem la shopping...Cu un prieten barbat e altfel, alta viata. Prieten, am spus, nu iubit. Eh, suntem ciudati, dar mai bine asa decat toti la fel. Ne-am fi plictisit ingrozitor :))).

Unknown spunea...

Cate fete am avut (nu eu :P, tu)... si raspunsul vine in final: 100/3 :)). Da, rusine mie! Atat am inteles :))

gabrielle spunea...

Le-ai avut tu? Sau viceversa? :))

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ addamissia - dap, fiecare e bine ca e asa cum e. dar auzi, poate nu ti-a placut baiatul chiar asa de tare, ca daca-ti placea, poate-i aduceai si mancarea dimineata la pat, ma gandesc... :)

@ high heel walker - cum ma, atat ai inteles?? pai cate n-am spus eu acolo... :)

@ gabrielle - buna intrebare :)

Dili spunea...

eu m-am blocat la rezultat, 33 inteleg, bravo vou, dar "virgula 33" nu stiu daca e de la sud, din nord sau de pe centru :P

Unknown spunea...

şi cu mine cum rămâne? :(


:P

Trimiteți un comentariu