miercuri, 28 octombrie 2009

Cadou de la April. Muuuah!!!

Sponsori:

April i-a facut un cadou simpatic lu' Anti-Plicti. Deci blogului si nu mie personal, ceea ce ma face un pic invidios. Da' nu-i nimic, trecem peste asta :) Provocarea era sa ghicesti ce se afla in cutie. Hm, a fost destul de greu dar am hotarat ca la mine este iubitul si stimatul nostru presedinte T. B. Asta pentru ca a impanzit pur si simplu tara cu afise, panouri, bannere si alte reclame deci are toate sansele sa fie si in cutia primita de la April. Chiar si asa, ii multumesc fetei inca odata si... conform obiceiului, sa dau si io cadoul mai departe.

Deci cutia misterioasa merge la simpatica Addamissia, la la fel de simpatica Celine, la simpaticii Cipri, Dili (chiar daca l-a mai primit odata :), Adizzy... la MusicInfusion... cui sa-l mai dam? Ralucai, daaa ei, lui Teo de la Trafic de Ganduri, Corei, Brunettei... Amaliei, cum era s-o uit pe Amalia... sau pe Mirolara... Vedeti si voi ce-i in el... :)
.
Twitter
Facebook

4 Pareri. Comenteaza:

adizzy spunea...

muultumeesc :*

Unknown spunea...

mersi măi, mersi. imediat îl asimilez. tre' să-l dau neapărat? ştii că am o problemă cu dărnicia :))) pot să ţi-l dau ţie înapoi? să rămână în familie...negociem. :P muah back

Isa spunea...

Multzam mult:*.Desi nu ma asteptam sa'l primesc si io..:|

Unknown spunea...

nu l-ai primit, glumea :)))))





joke :D de fapt vreau să-l primesc eu de două ori. :P

Trimiteți un comentariu