marți, 27 octombrie 2009

Cosciuge... sicrie demente - poze

Sponsori:

Cu scuzele de rigoare celor mai sensibili, avem aici o colectie de... cosgiuce... sicrie, cum ar veni... Adica stii cum vine treaba - daca nu poti sa mai faci si un pic de misto de doamna cu coasa, parca n-are farmec toata viata asta... In societatea noastra traditionalista poate ar fi mai greu sa apari cu asa ceva, ca te-ar vorbi babele 5 generatii... Uite ca altii pot iar unele dintre ele sunt chiar... simpatice, daca se poate vorbi de simpatic in cazul sicrielor :) Multe sunt tematice si probabil exprima ce-a facut "locatarul" lor cat era in viata. Oricum, dupa ce am vazut un cosgiuc I-Phone chiar nu ma mai mira nimic :)Vezi si:
- 10 aparitii divine in cele mai neasteptate locuri - poze
- Cimitirul vesel: de-a rasu'-plansu' - video
.
Twitter
Facebook

9 Pareri. Comenteaza:

adizzy spunea...

si totusi..il prefer pe cel traditional, da cred ar trebui sa stipulez asta in testament ca cine stie ce idei vor avea nepotii/copii mei..da mai e sper mult pana atunci :D

DiliMache spunea...

Haha, eu as vrea sa ma dezintegrez in clipa mortii, sa nu mai aiba nimeni probleme cu mine :D
Mai vazusem eu sicrie aiurite, inteleg ca ar avea si clienti, dar nu pricep in veci de ce cineva si-ar dori vreodata sa fie inmormantat intr-un sicriu in forma de gaina. Numai daca mama-sa nu era o closca veritabila...
Oricum, cand eram mica nu intelegeam de ce oamenii nu fac sicrie in forma de masina si trotuare rulante, ca sa mearga singure, sa nu le mai care nimeni in spate. Se pare ca acum mi-am implinit visul :-))

Teo (Trafic de gânduri) spunea...

"Multe sunt tematice si probabil exprima ce-a facut "locatarul" lor cat era in viata" aş completa eu cu "sau cum au murit, mă rog, ce L-a omorât." Atunci am avea:
-coşciugul maşină = iubitor de maşini sau călcat de maşină
-coşciugul peşte = a fost "peşte" sau a murit la pescuit
-coşciugul cheie = a ţinut totul sub cheie sau şi-a înghiţit cheia şi a dat ortul popii
-coşciugul ţigare = a fumat toată viaţa sau ŢIGARA L-A OMORÂT!
- etc.

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ adizzy - hai ma ca sunt chiar simpatice. oricum pana, doamne fereste, vom ajunge noi in situatia asta cine stie ce metode s-or mai inventa... ca de exemplu transportarea pe luna, ca poate nu mai incapem aici :)

@ dilimache - aveai o imaginatie bogata de mica, e ceea ce constat in primul rand. buuun :) da, chestia cu dezintegrarea pare o idee buna la care m-as baga si eu. sa facem o campanie in sensul asta :)

@ teo - haha cosciugul peste pentru ca a fost peste. tare!! :)) inseamna ca locatarul celui in forma de gaina e o femeie care a fost o gaina proasta :))

Cipri spunea...

Încep să-mi doresc să fiu incinerat...

addamissia spunea...

Ooookkkeeeyyy, cat de dement sa fii sa-ti doresti asa ceva????

MusicInfusion spunea...

Vai ce tare:)).Pe mine sa ma bagati intr'o guma orbit;).
@addamissia: Ete, intr'atat de dement:! Ca mine:D
@Cippy: chiar se poate transporta pe luna(cenusa), scrisei si pe blog.Da' poate nu mai incapeti acusica nici acolo, ca sunteti deja cativa care v'ati exprimat dorinta in sensu' asta.[ei, bine, daca'i vba de cenusa, incepeti tot-inainte]

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ cipri - incinerat si pus intr-o sticla tunata :))

@ addamissia - f.f.f. dement. eu as vrea intr-un laptop :D

@ musicinfusion - tare asta cu guma orbit :)) ofof nici sa mori nu mai poti in tara asta :))

MusicInfusion spunea...

@Cippy..Merci, da' eu vorbeam serios si te fac pe tine responsabil daca nu o sa se intample asa[-(.
App, merci pt cadou;)).
Ah, promit sa te bag eu intr'un laptop, daca mori inaintea mea:)).

Trimiteți un comentariu