luni, 28 septembrie 2009

Reteta fericirii de la Anti-Plicti

Sponsori:

Inainte sa-ti dea reteta fericirii, Anti-Plicti iti spune ca nu exista o reteta a fericirii... Adica fiecare si le are si stie pe ale lui, cu bune si cu rele. De-aia e mai greu sa aplici chestii universal-valabile. Totusi, pentru ca ati fost si sunteti cititori cuminti, din noianul de posibilitati am selectat cateva care, teoretic, nu ar trebui sa dea gres. Esenta este acel "schimba ceva", pentru cei care raspund "da" la intrebarea "vrei sa fii fericit?". Deci stop complaining, do something (and keep reading Anti-Plicti :)



Vezi si:
- Suntem tzarani dar fericiti
- Paradoxul fetelor
.
Twitter
Facebook

4 Pareri. Comenteaza:

Dili spunea...

Io tot schimb de vreo luna, da' se lasa cu dureri in corazon si-n buzunar si fericirea nu se arata (psss, mai baga o sageata dupa schimbare, si in bula scrie "extraveral, keep quiet, stay calm")

Anonim spunea...

Fără extraverale, copii. N-aveţi nevoie de aşa ceva. Viaţa e frumoasă. Dili, hai, capul sus! N-ai voie să te dai bătută.

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ dilimache - ma este si asta cu o noua sageata o solutie, insa pacea interioara le rezolva pe toate, parerea mea. go and stay on the soft side, ca sa ma raliez addamissiei :) take them easier...

@ addamissia - sustin!

Anonim spunea...

Puneti o sageata cu: CUNOASTE-TE SI ACCEPTAT-TE PE TINE INSUTI!

Trimiteți un comentariu