joi, 24 septembrie 2009

Pozutzele de vineri... (ep. 36)

Sponsori:

Motto: De ce au uraganele nume de femei? Pentru ca vin umede si salbatice si pleaca cu casa si masina
























Twitter
Facebook

9 Pareri. Comenteaza:

Anonim spunea...

Fainute, ca de obicei, insa cea mai frumoasa e fetita cu umbrela.

Dili spunea...

bai, aia cu funduri a anihilat tot ce vroiam sa spun. Umede si salbatice, daaa? E, eu te invit sa citesti aici http://en.wikipedia.org/wiki/Lists_of_tropical_cyclone_names si ai sa vezi ca jumate-s femei jumate barbati, auzi unde era misoginul....

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ april - thank you very much. ca de obicei de aia cu umbrela eram cel mai nesigur. ca bucur ca ti-a placut.

@ dilimache - hai ca esti tare. daca asta nu e cel mai tare comentariu de luna asta, apai nu e niciunul. hm, deci asa... pai era vorba de jumatatea cu femei :))))

Anonim spunea...

Prima poza e dureroasa, restul sunt faine, ca de obicei :D.

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ addamissia - maama, si-am pus-o si prima :D

mirolara spunea...

Oare Sarkozy sta la o barfa mica cu Carla?...sa ne imaginam: ”Ma cherie, asculta-ma. ti-am zis ca nu ajung la cina in seara asta....Da. draga poti sa-ti inviti modelele la o petrecere in pijama. Tu canti la chitara, Helena face poze, Naomi se da in spectacol...nu lasa telefoanele in preajma ei, poate-ti scapa unul in cap... Invit-o pe Claudia...Ce anume? Ah... iar face reclama la sampoane? Da’ mai are cu ce draga?...Cherie, fara petrecareata de Kate Moss ca ne strica iar setul de pahare si de-abia l-am primt cadou de la mama....Eh, de Cindy draga ce zici? Ah, nu poate, pai are doi copii, e mama responsabila ... Ce? Vrei si tu unul?!... Mai vorbim cand ne vedem. Stiu ca the clock is ticking si ai trecut de 40, dar ai oleaca de rabdare, mon dieu ...Hai, iubito ca te descurci in seara asta.. Se termina discursul omului si eu nu am inteles o iota! Ciao, cara! Bisous!”

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ mirolara - ce tare! ce tare!! ce comentariu frumos... ce imaginatie!! ce documentare!! frumos... da! iti dai seama ca intr-adevar cu carla vorbeste ca prea se ascunde si prea e oficiala intalnirea. ar fi si pacat sa nu fie ea :))

mirolara spunea...

ma bucur ca ti-a placut ;)

Mihai Zamfiroiu spunea...

Ultima e clar cea mai tare ....

Trimiteți un comentariu